ista stvar i kod mene.. moj je star oko 5g
U zadnje vrijeme sam primjetio da mi cijeli desktop onako ide malo lijevo desno, i ponekad se vidi kao valovi(kad ti je mobitel blizu monitora, i dolazi ti poruk aili poziv) ali ne tako jako, manje.
Jel to kakav znak da je monitor prikraju ili šta?
monitor je LG i star je 6 godina!
ista stvar i kod mene.. moj je star oko 5g
Vrijeme je da prijeđete na LCD monitore...
tamo takvih problema neće biti...
Katodna cijev monitora radi na principu da šalje elektrone kojima upravlja magnetskom silo... kada nešta poremeti tu magnetsku silu ( zračenje mobitela ) li ako se kroz vrijeme ta magnetska sila poremeti... onda dolazi do nepravilnog iscrtavanja slike...
zaključujem da take monitore ne držite na više od 60 Hz što jako šteti vašim očima...
Moj radi na 85 hz. A šta ću kupovat novi ako ovaj još radi,nemam novaca za bacanje. Kad krepa onda ću kupit nekog LCD-a 17 inch.Izvorno postao Krompirko
Znači monitor je pri kraju?
Koliko mogu dobit da ga idem prodavat?Dok mi još nije krepo!
15 inch, LG studioworks 520si 6. god. star.
100-200 kn...
maximalno, bolje ga pokloni nekom...
najbolje ga je stavit na ormar i neka služi kao rezerva ako novi crkne ili ako novi jednom bude trebo na reklamaciju...![]()
ako ti netreba... neka stoji... ne jede ništa osim prostora...
Šta da ga polonim nekome sad za Božić, pa da mu krepa još prije nove, pa kak bi se osjećao JA? Čovjeku nebi mogo pogledat u oći!Izvorno postao MENIT
A uostalom nitko netreba 15 inch monitor, da je 17 inch našlo bi se zainteresiranih, ali za 15 inch ne.
ja bi recimo spojio i taj stari monitor zajedno sa LCD-om na komp i imao DualView desktop, al to je moje mišljenje......meni olakšalo život![]()
![]()
Nebi reko 200 kn realna cijena je 100kn i to ka imas srece jer evo ja isto prodajem samsung syncmaster 550b znaci 15'' i sad treba cekat to da naletis na nekog kom hitno treba takav monitor ali i onda nebi dobio za njega 200kn![]()
Bookmarks