i malo je glupo kad ga stavis na stol na zastiti od kamere ne moze stat tj. stoji kako Bog zapovjeda samo na ekranu.meni su drazi sliding mobiteli al sad to vise nije vazno jer se on vec odlucio![]()
iskreno meni su njegove dimenzije full ok
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
i malo je glupo kad ga stavis na stol na zastiti od kamere ne moze stat tj. stoji kako Bog zapovjeda samo na ekranu.meni su drazi sliding mobiteli al sad to vise nije vazno jer se on vec odlucio![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
pa samo sam govorio koliko je zapravo tezi od normalnog mobitela
pa samo sam govorio da je puno tezi od normalnog mobitela ali sam malo otisao u offtopic
Naravno da nema logike, to je bilo ironicno. Ekran je ionako vecinu vremena (barem meni) u power saving modeu, pa je ugasen i crn i nista se ionako ne vidi. Dakle pomocu te kvrge na mobitelu mogu lakse vidjeti da mi je ekran jos uvijek crn.![]()
U ovoj usporedbi, po meni pobjeđuje K800... Zbog bolje kamere...
A što se tiče "kvrge" na pozadini mobitela, meni je isto služila da mogu lakše vidjet dal me netko zvao(ili me zove), jer se nemoram skroz naginjat i primat mobitel u ruke... ali da je to neko riješenje, po meni nije...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Slažem se sa Icom.Uzmi si k800..je tu je ta grba..ali kamera rastura..Ja ne bi dvojio odma bi uzeo k800.
k800 je bolji.ima bolji i logicniji softver,bolju kameru i ksenon bljeskalicu i fm radio.Definitivno naj mob ako ne racunamo smartphone.
Bookmarks