i sam si nabrojao koji šta ima... k800i ima autofocus,a w850 nema, w850 ima 1GB karticu dok ovaj 64mb. ovisi za šta ti treba mob? za bolju sliku ili muziku.![]()
i sam si nabrojao koji šta ima... k800i ima autofocus,a w850 nema, w850 ima 1GB karticu dok ovaj 64mb. ovisi za šta ti treba mob? za bolju sliku ili muziku.![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
To me i muči jer bi tija imat odlične slike i dobru muziku![]()
Kakav player ima K800i???
Cao, gle, muzika na K800 i W750 bi trebala biti iste kvalitete, W su kao "glazbeni" jer dolaze s karticama... znaci, bolji ti je izbor uzet K800 i dat cca 250 kuna za 512MB M2 Memory karticu (ili 1GB ako imas love, a ocito imas) Kamera je definitvno najjaca na K800, bez usporedbe
bolju karticu možeš kupit,ali kameru ne, pa onda bolje da uzmeš K800Izvorno postao donnie
![]()
kolko sam čitao na k800 je malo lošije organiziran player nego na W seriji, nemoj me držat za riječ jer nisam siguran,
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
ovisi sta vise koristis.kao mp3 player w850 je nenadjebiv,a opet sto se tice kamere k800 je sam vrh(osim eventualno LG-a kg920).
po testovima k800 radi dosta bolje slike nego lg,koji ima samo napucane pixele,razlika je očita...
w850-solidan kamera+heben mp3
k800-hebena kamera+vrlo dobar mp3...
ja bi ipak radije k800 na tvom mjestu,imaš fotić mob+jača kartica i nakrcaš ga mp3-cama,pa kud češ bolje...![]()
Jesu to sto bitnije popravili player ne w850 u nasuprot recimo w810? Jer onaj na w810 i nije bas nesto. Samo osnova raprodukcije mp3-a. Mozda malo bolje slusalice dolaze s w serijama, no IMO i obican (ne walkman) mob reproducira mp3 slicno. Moj bi izbor bio K800 jer iako mi nije "lijep" ljepsi mi je od w850. A mislim da je i tehnicki zaokruzeniji.
ako ti onaj na w810 nije bas nesta onda kupi neki ipod(jer je to sam vrh uz jso par mobova w serije)
Bookmarks