Problem je upravo u onom "BROWN". Moraš ga prekonvertirati u "RED", a to nažalost ne ide sa DCU-60 kabelom. Potreban je SETOOL 3, GTI ili neki drugi box. I ja se spremam svoj k750i odnesti na prekonvertiranje. 50 kuna manje!![]()
meni kad to sve namjestim sa tim phone xs i idem flash stisnut samo mi ga izbaci van prozor nestane dali neko zna u čem je problem mob je cid49 brown!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Problem je upravo u onom "BROWN". Moraš ga prekonvertirati u "RED", a to nažalost ne ide sa DCU-60 kabelom. Potreban je SETOOL 3, GTI ili neki drugi box. I ja se spremam svoj k750i odnesti na prekonvertiranje. 50 kuna manje!![]()
ok napravit ću to a usb smartom!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
@iceman89-u vezi konfiguracijske greske pogledaj moj zadnji post na linku jer sam i ja imao isti slucaj
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=594091#post594091
Bok
Sasa
pa ljudi gdje vi zivite?!?!![]()
od prvog mjeseca 2007. je omoguceno modanje moba preko fara,pa ja to stalno korisim(to je napravio den_po na forumu se-nse).a i flesanje.
i ne treba cekat 5 sati da se dovrsi...zato jer su k750/d750/w800 odavno POTPUNO razbijeni.W810 jos nije.
ne znam sta ce onda ovaj thread.
![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
pa ni npreko xs++-a se ne ceka 5 ssati...nego je za uvrh glave 5 min sve...starije verzije su u banani...a i ful je jednostavno s xs++-om raditi
mozda ljudi zive tamo gdje su i postali, pogledaj datume. 12. mjesec 2006. a far manager je omogucen u zadnja 3-4 mjeseca zahvaljujuci den_po-u
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks