poklopac je ok. dok ga nepokidašIzvorno postao TomiZG
nije napravljen baš nešto, to je mana, samo jedn dio plastike na poklopcu(koji je zaslužan za zatvranje) ako pukne nece se moci zatvoriti...
poklopac je ok. dok ga nepokidašIzvorno postao TomiZG
nije napravljen baš nešto, to je mana, samo jedn dio plastike na poklopcu(koji je zaslužan za zatvranje) ako pukne nece se moci zatvoriti...
Evo, danas sam isao gledati iAudie...
Mene interesiraju U3 i F2 modeli.
Utisci:
U3 je dobro napravljen (cvrst) i svidja mi se dizajn (jako je sitan). Joystick je na prvi pogled skroz ok (nije sitan i labav kao ovaj na K750i, sasvim sigurno)
F2, hm... Cudno izgleda nakon gledanja na webu (gdje su slike ogromne). Mali je kao U3, ako ne i manji i laganiji. Plastika mi se, medjutim, ne svidja nesto (ne skripi, ali je nekako "jeftina"). Tipke su dosta sitne pa ga je malo nezgodno drzati jednom rukom, a na ekranu je u play modu poprilicna guzva i tesko je pogledom pohvatati sve te sitne ikonice.
Dakle, opet sam na pocetku.![]()
meni je puko na tx fm verziji od 256 MB... ljepim selotejpom već godinu danaIzvorno postao Demonio
![]()
Traži se novi tj čeka novi sony-ev bolid...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nakon što se sve zbroji i oduzme, mislim da ću ipak uzet iRivera.
'Ajde... pa javi ako nije problem kakva su iskustva... ponajvise me zanima glasnoca (cujem svasta, od da je tih do da je ekstremno glasan). Moze i na pm!Izvorno postao TomiZG
![]()
Prvi dojmovi:
Za sad sve štima. Zvuk je odličan, toliko tih funkcija ima oko podešavanja zvuka da se još nisam snašao. Probao sam snimanje isto je ok. Spojio sam ga na zvučnike od kompa isto sve ok. Player se inače može pojačat do 40, a na 25 je čisto ok za slušat. Također ima dosta postavki oko samog displeya, neznam kontrast, sat,datum,alarm.
Čak se može podesit i koliko hoćeš da ti svjetlo traje na displeyu, ma kažem pregršt funkcija, vidio sam na netu da ima dosta softvera za ovaj model s tim ću se kasnije igrat!
Zasad sam prezadovoljan, svakako preporuka!
Ok, fino...
Ja mozda sacekam model od 2 GB, rekose u Lost-u da ce doci pocetkom godine.
A na kakav softver za T10 mislis? Nesto za PC?
Nadam se da ga kompjuter prepoznaje kao usb disk, inace ako ga uzmem odmah slijedi flashanje na UMS verziju...
Ma da s PC-em.Na stranici od irivera imaš dosta toga. Imaš programčić koji ti prebaci tvoj player iz MTP-a u UMS, tak da nemaš problema. Još nisam to napravio al vjerojatno hoću. U linksu dolazi kao MTP, barem je moj došao u toj verziji. Znači ak nemaš na kompu win xp sa service packom 2 možeš ga samo gledat.
Bookmarks