Pozdrav svima!
Nakon detaljnog istraživanja o kupovini mp3 playera, za oko su mi zapela 3 modela. Creative Zen Nano + 1Gb(599kn), iRiver T10 1Gb(617kn) i iAudio U2 1Gb (649kn). Koji mi preporučate?
Hvala
Pozdrav svima!
Nakon detaljnog istraživanja o kupovini mp3 playera, za oko su mi zapela 3 modela. Creative Zen Nano + 1Gb(599kn), iRiver T10 1Gb(617kn) i iAudio U2 1Gb (649kn). Koji mi preporučate?
Hvala
Jaoj... Bio sam u istoj dilemi (i jos uvijek sam), kao sto mozes vidjeti po brojnim mojim postovima. :-)
Evo do cega sam ja dosao surfajuci mjesec dana:
Creative Zen Nano + ne bih uzimao zbog "kvarenja", odnosno, naisao sam na veliki broj prituzbi korisnika da im player jednostavno "rikne" (nece se upaliti, npr.).
Navedeni iRiver T10 nema FM radio (radio verzija je skuplja). Ako ti to uopce nije bitno, idi na taj.
iAudio U2 je nesto stariji model, ali ima odlicnu kvalitetu zvuka (opet, po onome sto sam citao). S druge strane, koristi punjivu i nezamjenjivu Li-Pol bateriju...![]()
Dakle, ako ces na neki rizik (mozda ipak nije istina to o kvarljivosti), idi na Nano+, ako radio nije bitan - T10, a ako baterija nije bitna - U2.![]()
Kvaliteta zvuka je tu negdje, s tim da je Creative nesto losiji (ako nisi neki specijalni audiofil, neces primjetiti bitniju razliku, pretpostavljam).
Evo možda ja mogu pomoci; Kupio sam Creative Zen Nano + prije mjesec dana i mp3 plajer je zvjer.. Malih je dimenzija, jednostavan za upravljanje, ima sjajne mogučnosti (snimanje govora, radio, snimanje radija.....), sa njim dobiješ i slušalice koje su sasvim ok. Zvuk je fenomenalan, a baterija drži i drži i drži.. Kupio sam punjive baterije od 950mAh i s njima on radi preko 30 sati (isprobano).
![]()
Da svaki ima svoje prednosti i nedostatke
Za Creative sam čuo da su dosta loše napravili poklopac za baterije, kao da su mislili da ćemo 1-2 godišnje mijenjat baterije.
iRiver - da nema radio, to mi malo smeta, ali inače koliko sam čuo zvuk je predobar, i baterija drži 45h(AA) zato je izbočen sa stražnje strane.
iAudio meni možda najljepši od ta 3, ali da ima tu punjivu Li-Ion baterija, koja drži nekih 15h, čuo sam da je to jedina mana ovog playera
@Demonio
Reci mi kakva su iskustva s tim poklopcem.
poklopac je ok. dok ga nepokidašIzvorno postao TomiZG
nije napravljen baš nešto, to je mana, samo jedn dio plastike na poklopcu(koji je zaslužan za zatvranje) ako pukne nece se moci zatvoriti...
Evo, danas sam isao gledati iAudie...
Mene interesiraju U3 i F2 modeli.
Utisci:
U3 je dobro napravljen (cvrst) i svidja mi se dizajn (jako je sitan). Joystick je na prvi pogled skroz ok (nije sitan i labav kao ovaj na K750i, sasvim sigurno)
F2, hm... Cudno izgleda nakon gledanja na webu (gdje su slike ogromne). Mali je kao U3, ako ne i manji i laganiji. Plastika mi se, medjutim, ne svidja nesto (ne skripi, ali je nekako "jeftina"). Tipke su dosta sitne pa ga je malo nezgodno drzati jednom rukom, a na ekranu je u play modu poprilicna guzva i tesko je pogledom pohvatati sve te sitne ikonice.
Dakle, opet sam na pocetku.![]()
meni je puko na tx fm verziji od 256 MB... ljepim selotejpom već godinu danaIzvorno postao Demonio
![]()
Traži se novi tj čeka novi sony-ev bolid...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks