koliko je najveca kartica koju ste koristili
i da li se moze podijeliti u dvije particije
koliko je najveca kartica koju ste koristili
i da li se moze podijeliti u dvije particije
Ja koristim od 512Mb, a ima korisnika foruma koji koriste karticu od 1GB...
Što se tiče particija, mislim da se to nemože napraviti... A iskreno i nevidim čemu... Lijepo si napraviš foldere i po njima sve razvrstaš...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam uzeo neki dan karticu od 2 GB (250kn) i radi ok!
2 gb za 6280?! zar 6280 nema prosirivu memoriju do 1gb?!Izvorno postao kizo_vu
koju karticu si uzeo i jel ti se Galerija usporila? i sam razmišljam o kupovini neke malo veće kartice
Dobra cijena. Ja trebam micro SD i za 280kn je samo 1GB. Htio sam pitati jel postoji razlika u tim karticama, kao npr. za fotiće- Hi-speed i obične, ali može bilo kakva?Izvorno postao kizo_vu
Nije mi jasno ni kak MicroSd u jednom dučanu dođe 280, a u drugom 430kn... Any idea?
Sa novim Firmwareom 6280 podrzava miniSD kartice do 2GB bez ikakvih problema i usporenja. Razlika između normalnih i hi-speed kartica se primjeti jedino u Card Readeru i fotiću. Tko je i gdje nabavio 2GB karticu za 250kn da si i ja nabavim...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ima ti dosta razlike u karticama pa tako i u samim cjenama! prvo je brzina čitanja i pisanja a samim time ti i mobitel dela brže ako je moguće prije doć do podataka a i razlika je u garanciji...Izvorno postao darkovsky
Hm.. pa kolko sam ja skužio, razlika između nekih brzih i normalnih kartica se na mobitelu ne vidi. Drugo je ako se stavi u card reader, al to mi ni nije bitno. Nek me netko ispravi ak griješimIzvorno postao perodot
kada formatiram miniSD putem sticka koji format da odaberem
NTFS
FAT32
FAT
Ja sam ju na kompu formatirao u fat32 (ako se nevaram)...
Ali kad sam ju ubacio na mob, onda sam ju sa mobom još foramtirao, tako da onda definitivno mora raditi...
ma ja sam ju formatirao s sd formattier v2.0
i od onda ju mob ne pozna
ako netko ima neki dobar tool da ju spasim jer je od 1Gb
ja sam kupil u hami karticu od gige za 6280,180kn,nisam nist formatiral nit nist...samo plug&play i radi ...trebal sam ju formatirat?
Ako baš morate formatirat kartice preko kompa onda UVIJEK u FAT.
Preporučljivo je formatirat ih telefonom u kojem će se koristit.
Ja kad sam ju formatirao, samo sam stavio karticu card reader i formatirao ju pomoću windows_a (nikakav poseban program nisam koristio) o onda bi karticu stavio u mob i sa mobom ju još jednom formatirao... Onda bi sve radilo ko urica...ma ja sam ju formatirao s sd formattier v2.0
i od onda ju mob ne pozna
ako netko ima neki dobar tool da ju spasim jer je od 1Gb
Probaj ju staviti samo u cardreader i formatirati sa windowsima...![]()
![]()
ja imam od gige,zasad nisam imao problema, a nisam je formatirao...
što se više isplati uzet od 1 gb ili od 2 logično bi bilo od 2 ali hoće li to štekavati pri snimanju i hoće li puno usporiti mob ????
jel ti 2gb uopce potrebno???
Tocno to brba... Mislim da je 1GB sasvim dovoljno, mozda cak i previse, ako uzmes u obzir da se neradi o smarphoneu![]()
kupi si 1gb, to ti je 100kn i zaboli te... ja sam imao 512 mb, i opet nikak da je napunim...osim ak mislis natrpat mob sa mp3, a to mi je..........
da mislim natrpat mob mp3cama i videima
mene samo zanima oće li štekat
ne znam da li 6280 i podrzava kartice vece od 1gb!?![]()
Ne znam treba li ti 2GB,ja imam 1GB i nisam je još napunio. Mob zna malo štekat ako uđeš u folder sa puno slika ili videoklipova,ali ništa strašno. Sa muzikom ne šteka,neobično
Slažem se sa ovim što su ljudi gore rekli...
1GB ti je sasvim dosta a i radi bez problema...
A ko zna dal će ti kartica od 2GB raditi bez zastajkivanja....![]()
Ja na N70 ima karticu od 1GB i ima gore dsota programa (među ostalima i TomTom sa mapom), i par mp3ca i opet mi je skoro pola prazno...
mislim da cu si ja uzet ovu u hgshrota
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=22312
od vishka glava neboli
uzeo bi ju ja vec al neznam dali ce normalno raditi
jel ima ko 2gb karticu na 6280?
Bookmarks