http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...di&list_pos=20
u feniksu ti je 170 kn
sad sm malo trazio po netu i 90% ljudi sa 2gb imaju problema sa njom.
radije cu kupit 1gb pa ak mi prifali kupim jos jednu.
stvarno su jeftine sad vec
ma tako ću i ja svjedno 6280 ima hotswap a nosit memorijsku u novčaniku nije problem
1 GB here you come
OK, opet ste tu gluposti na***li
Nego, što se mene tiče, ne bi trebalo biti problema sa 2GB, ali obavezno uzmi kvalitetnijeg proizvođača (Sandisk, Transcend), jer sa ovim jeftinim modelima nećeš imati puno sreće. Usporenje je nezamjetno čak i na 2GB modelu i sa novim softverom (5.92/5.94 ili 6.10).
Druga stvar, kakve gluposti pričate, napuniti 1GB. Ja sam ju napunio prvi tjedan sa slikama i filmovima sa ljetovanja, a kamoli da ne govorim da kad sam stavio glazbe, koji spotić i koju epizodicu te hrpetinu Java programa i onih "kozmetika" s***a da je taj prostor sad totalno popunjen. I ako ju još hoću koristiti kao removable storage i dodati koji spotić (što odlično ubija dosadu), dva gigabajta bi bila razuman odabir. OK, to sam ja, ali 1 GB se začas popuni...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja uzimam od 2gb........ treba mi za snimanje videa!
![]()
kakve su memorijske marke patriot
Nisam imao iskustva s njima niti sam ih ikad imao na testu, ali to ne mora biti nužno loš znak :|
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Radije bih uzeo od neke poznatije firme,platio malo više ali barem znam da sam kupio kvalitetan proizvod. Ja sam si uzeo od SuperTalenta i zadovoljan sam s njom. A što se tiče popunjavanja,slažem se,to sve zavisi od osobe do osobe. Na mob sam si stavio 6-7 sati muzike,nešto videoklipova,fotografija i tema,i to je sve skupa kakvih 630 MB. Svatko može napuniti karticu bilo kojeg kapaciteta,ali meni se ne da na kartici držati stvari koje ću jednom-dvaput pregledati i one će dalje samo zauzimati prostor dok ih ne obrišem
Imam karticu od 2GB Speedy A-data, plaćena je 230 kn prije 2 meseca i nemam nikakvih problema sa njom. Malo je sporija od originalne Nokijine(64MB) ali to je zanemarivo. Mislim da se najviše isplati odmah uzeti 2 GB, kao što svi mi znamo memorije nikada dosta.....
di si kupio speed![]()
kakva je firma silicon power.Jel to kaj valja?
SanDisk UltraII je najbrza kartica...
da i 2 gb su 600 kn
Je, malo su skuplje...![]()
imam ja 2gb, narukio preko amazona.de, nekih 30€, možda za nijansu sporija od originalne njokine![]()
Stari, kak si?!?
Bookmarks