A kako se šeće po meniju? Pa mora biti neki alternativni način!Poslao: gog
Najiritantnija je cinjenica da ne postoji cetverosmjerna tipka.
da ja kupujem kupio bi m55 bez razmisljanja, mc60 mi nekako izgleda kao nedovrsen proizvod. Najiritantnija je cinjenica da ne postoji cetverosmjerna tipka.
sto se tice integriranih kamere, da se mene pita ja bih htjeo mob s integriranom kamerom od recimo 1 mpikselanajveca prednost integrirane kamere je dakako cinjenica da je integrirana (ha, tko bi rekao
) poznavajuci sebe meni se ne bi dalo ni iqp vucarati sa sobom, ionako nosim previse stvari...
A kako se šeće po meniju? Pa mora biti neki alternativni način!Poslao: gog
Najiritantnija je cinjenica da ne postoji cetverosmjerna tipka.
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Ima tipka kao na c55, znači gore-dole i one dvije funkcijske. Al kad malo pogledaš, ustvari za šetanje po izbornicima ni netreba četverosmjerna tipka, u početnom meniju di je 9 ikona, pritisneš broj podmenija i poslije ideš gore-dole. Al je zato iritantno traženje datuma po kalendaru...
...a kao da tražiš stalno datume po kalendaru.... Osim toga može ti pokazati sve termine odjednom tako da ne treba puno šetanja!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Al u kalendaru nemožeš pregledavat tjedne, nego moraš dan po dan, i ako želiš pogledat neki daleki datum, izgubiš puno vremena...
tako je, kao na c55, samo sto c55 nema na prvom screenu izbornika 3x3 ikone. znam da mozes sa tipkama od 1-9, ali reci mi da prilikom prvog koristenja nisi automatski pokusao ici lijevo desno?
MC60 kao i C60 nemaju diktafon kao takav, ali mozes snimati preko njega zvukove. Odes na novi mms i tamo snimis zvuk i spremis ga![]()
...da,samo što te zvukove ne možeš koristit kao melodije,kao ni na M55...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
definitivno M55.mc60 da je kamera bolja mozda...
55ica ima diode i izvrstan omjer uloz/dobiveno.
Bookmarks