Ja sve isključim (umts, bluetooth i sve nepotrebno) i nesjećam se kad sam zadnji put punio....![]()
![]()
![]()
Ja sve isključim (umts, bluetooth i sve nepotrebno) i nesjećam se kad sam zadnji put punio....![]()
![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Tako i ja sa svojim 7610Izvorno postao Symbian FAN
btw JOLIE,koliko tražiš za 7270? Može jedan godinu i pol star 7610? uz poslovni N80 treba i show-off mobitel
a ta kolekcija je zbilja najbolja...Ova l'amour nije ni približno tak dobra,tj. ne privalči pažnji nema onaj "wow efekt".
What are words for,when no one listens any more? Missing Persons,"Words"
ok, ja racunam da kad kupis telefon, da znas zasto ga kupujes... uzeo sam n80 prvenstveno zbog wlana iako sam znao da je izrada totalna katastrofa.. da sam ga htio radi sminke, uzeo bi radije n70 ili n73...
Onda si mogao uzeti jedan iz E serije....![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
U zadnje vrijeme samo crne mobitele kupujem. Inace taj 7270 mi je sasvim super kao drugi mobitel. Ne kanim ga mjenjat.Izvorno postao stevo_rox
![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:36
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Od kad su poceli vrtit na telki onu reklamu T-com sa n80 10 ljudi me pitalo kaj je to ona nova nokia aaaaaaai bas je telefon izazvao taj "wow efekt" reko nije nova imam ju vec pol godine
![]()
Ljudi, mislim da bi bilo uredu kad bi se vratili na temu... ovo o 7610 i 7270 je off...
@dds: koliko ti pričaš na mob, šalješ SMS_a dnevno i koliko koristiš ostale mogućnosti moba (kamera, BT..) da ti baterija traje 1 dan??![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa recimo nekih 20tak minuta - pola sata razgovora, bluetooth rijetko koristim, wlan jedino navecer kad legnem u krevet, igrice bas i ne igram ali kak god da okrenes ako ga ne stavim svaku noc da se puni, drugi dan popodne se isprazni i mora na punjac... ( a najgore je kad si negdje a mob ti se isprazni)Izvorno postao Ico
Nisi fer,to i ja želim a 7610 nije dovoljno atraktivan,ljudi su naviknuti na njega.Btw jel imaš 7270 onaj Black temptation ili?Izvorno postao JOLIE
What are words for,when no one listens any more? Missing Persons,"Words"
Da, imam crnu verziju. Puno je ljepsi od srebrnog. I ima ljepse uzorke po sebi.Izvorno postao stevo_rox
![]()
A sto se tice N80 i reklame na telki, sad mi svi govore kak je mobitel super, a prvo su mi govorili "sta nisi mogla uzet jos veci".Ocito je reklama upalila.
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Bookmarks