zato jer sam prvi put na nekom forumu...sori ljudi,al ja se ne snalazim. da znam kak,del bi sve u jednu temu
zato jer sam prvi put na nekom forumu...sori ljudi,al ja se ne snalazim. da znam kak,del bi sve u jednu temu
podržane su kartice do 2GB...a manualni fokus:ispod kamere imaš neku tipku i kad slikaš objekte koji su jako blizu (oko 15 cm) staviš na macro način i to ti je to.Display je odličan,nevjerovatno oštar i boje su super.Baterija u prosjeku izdrži 2-3 dana.
What are words for,when no one listens any more? Missing Persons,"Words"
baterija nema sanse da izdrzi duze od jedan dan!Izvorno postao stevo_rox
To ti sve ovisi koliko koristiš mob...Izvorno postao dds
Meni je 6630 nekad znao raditi max jedan dan (uz dosta SMS_a, dosta razvogovra, igrice, razne aplikacije), a nekad bi držao do 2 dana (malo SMS_a, kraći razgovori, bez igrica i aplikacija...)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Slazem se za display i također i meni baterija traje 2-3 dana.Izvorno postao stevo_rox
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
meni nije ni jednom izdrzao duze od dan i pol, cak i kad nisam puno razgovarao.... cak sam iskljucio 3G opciju i smanjio svijetlo displaya na pola, ali wlan zato jede bateriju...
E vidis... ja wlan nisam jos stigla isprobati. Moze biti da ti je radi toga. Ali meni je ukljucena i 3G opcija i bluetooth.Izvorno postao dds
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Ja sve isključim (umts, bluetooth i sve nepotrebno) i nesjećam se kad sam zadnji put punio....![]()
![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Tako i ja sa svojim 7610Izvorno postao Symbian FAN
btw JOLIE,koliko tražiš za 7270? Može jedan godinu i pol star 7610? uz poslovni N80 treba i show-off mobitel
a ta kolekcija je zbilja najbolja...Ova l'amour nije ni približno tak dobra,tj. ne privalči pažnji nema onaj "wow efekt".
What are words for,when no one listens any more? Missing Persons,"Words"
Bookmarks