iskljucio jel treba napraviti enable ili skroz deinstalirat taj IMON?
kak ovo se registryjem napravit. nisam dosad radio nis po registry-u![]()
iskljucio jel treba napraviti enable ili skroz deinstalirat taj IMON?
kak ovo se registryjem napravit. nisam dosad radio nis po registry-u![]()
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
sa resco regisistry programom. dobiješ ga sa resco photo viewer. ali evo ja baš gledam pa ne vidim ovo "AllowLSP"=dword:00000000Izvorno postao ExCenTric
samo malo. to trebam napravit na mobu ili kompu?
neznam dal te nule trebas napisat odmah do allowlsp ili negdje drugdje. toga nemam ni ja ni na mobu ni na kompu
Zadnji uredio ExCenTric : 03-12-2006 u 23:28
evo sredio sam net prek usba. iskljucio sam IMON u Nodu, I napravio allowlsp u registryu I na mobu I na kompu, s tim da mi je na kompu base hexadecimal, dok je na mobu decimal. neznam dal to ima kakve veze,ali meni to tako radi.
P.S. ovo pisem sa varia, napokon. jos samo da uspijem serati mrezu preko bt sticka I bit cu prezadovoljan. hvala civicar
P.S. 2 vratio sam se na komp. sad sam ukljucio IMON u Nod-u i net opet radi. ako netko zna kako serati net preko bt-a na mob nek se javi. ovu temu zatvaram![]()
![]()
Nisam istraživa ali mislim da bih mogao naći šta te zanima :http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=449Izvorno postao ExCenTric
bilo je o tome price i ovdje na forumu, ali ne mogu naci. pa ak autor tog teksta vidi ovu temu, slobodno se javi![]()
Bookmarks