...imaš sve u Mobilu....ja imam siemensa i zadovoljan sam(stari gigaset 3010),panasonici su ti povoljni
.....sekretarica....hm....kakva?![]()
evo crko mi je stari panasonic (sekretarica, intercom, ma sve kaj ti treba) naime kontakt ne valja
i sad gledam koji da kupim novi,
pa dajte mi prijedloge, savjete.... sve rado prihvačam...
dakle mora bit bežični, sa sekretaricom, i jeftin (do 800kn)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...imaš sve u Mobilu....ja imam siemensa i zadovoljan sam(stari gigaset 3010),panasonici su ti povoljni
.....sekretarica....hm....kakva?![]()
plavih očiju crne kose
u mobilu nema velki izbor
ak si zadovooljan sa ovime kaj si imao, zakaj ne taj, koliko taj kosta?
copyright by Mjehuric
ja sam imala onaj crni panasonic sa antenom, počeo je šumit, pa smo kupili novi panasonic, mali je i nema antenu, jedan je u boravku, taj ima sekretaricu i sve...a jedan isti takav ali ima manju bazu je kod mene u sobi. bežični su i to je super, ali imaju te mekane brojke i baš ne prima svaki put kad biraš broj. tak da nisam zadovoljna.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pa takav crni ja imam sad, ma telefon rula, ali je u raspadu. a više se niti ne proizvodi... sad baš gledam nove telefone isvi su manji i imaju display.
sviđa mi se panasonicovi al su i skupi.
evo ovaki su sa sekretaricom
pa... znači ti andrea imaš oba... kolko košta onaj veči?
imaš u mobilu i cijene ovih... a u novom broju i recenzija novog panasonica koji je odličan.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da al nije još u prodaji, evo pare su mi na stolu, soma kuna, gledam ih, i popodne idem kupiti
kupljeno.
prošeto sam malo gradom, pogledo u par dučanu, i na kraju kupio u nekom (nesmijem reklamirat) ugl stajao sam u dučanu pol sata jer se nisam mogo odlučit između siemensa i panasonica, oba točno 799kn.
panasonic je imao sekretaricu, a siemens speakerphone.
i ja nikak da se odlučim, i na kraju sam ipak za siemens.
panasonic mi je možda ljepši, a i kad bolje razmislim netreba mi sekretarica, a siemens ima osvjetljen display, speakerphone, i ono najvažnije šta panasonic nema: sms!
sve u svemu, zadovoljan sam, telefon je bolji nego što izgleda
![]()
e da zaboravio sam napisat koji je model Gigaset 4010 comfort, na slici se slabo vidi.
ali sms ti u nas ne postoji za fiksnu telefoniju još...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa možeš ga ti sezame prebacit... sad nema veze, ja sam to napravio, ali i ti možeš kad si mod cafea...Poslao: sezam-picika
killa mogao si sa ovim u DECT forum jer tamo je ionako mala kriza....
...dobar izbor..
Negdje sam pročital da bi trebala biti uvedena do Nove godine.Poslao: whiteboy
ali sms ti u nas ne postoji za fiksnu telefoniju još...
PA ZATO SAM GA I UZEO, JER ČE SADA HT UVEST TO!!! JUPI!!!!!! bogzna kakva bu bila cjena jedne poruke...
imam ja taj telefon
btw di se može više saznat o tome? (sms za fiksne)
imam jedan problem sa telefonom. naime stakli displeya samo od sebe nakon nekog vremena postaje masno, ili mokro. ovak, odem van, nikog nema u kuči, vratim se, i vidim masno. ???
Bookmarks