Pozdrav svima! Novi sam na forumu i zamolio bi malo za pomoc. Vec sat vremena trazim po forumu, ali nemogu naci konkretan odgovor.
Naime, imam v3 sa vodafone softwareom, ikonice, menii i ostalo. Zanima me kako to maknuti, odnosno promijeniti skin ili flashati na original software.
Prijatelj ima obican v3 i tamo u a/mobile/skins sve ono napravim i promijenim skinove i sve super, ali neznam na ovome kako to napraviti. Pa male smjernice bi trebao![]()
Hvala unaprijed
Prvo napravi backup cijelog flasha radi garancije, a onda flashaj mobitel sa unbranded firmware-om (flashom), nadogradiš eventualno jezik ako ti treba i miran si!Izvorno postao ri_angel
Na BlueDevilovoj stranici imaš sve mouće linkove za download i sve upute... pozdrav
Izvorno postao GoGs
Sada sam stavio flex koji sam nasao na ovom forumu, i promijenio mi je sve. To je ok, ali... Kada idem preko P2KToolsa gledati a/mobile/ jos uvijek nemam onaj folder Skins. Kako ga dobiti?
Radi se o v3r modelu konkretno (vodafone) R4515
mislim da ima R4515 firmware na www.motox.info ajd nabaci registraciju i vidi tamo...Izvorno postao ri_angel
Uspio sam, hvala. Onaj flex je bio ok, ali sam trebao noviju verziju p2k toolsa da bi mogao vidjeti c particiju na mobuIzvorno postao GoGs
![]()
To mi je sranje sranje što u VIP_u stavljaju njihov "šugavi" software i što prodaju V3r,a ne običnu V3. Koliko sam primjetio jedino kod V3r imaš odmah video recording (sa "normalnim") spremanjem videa. I teže ga je unlock_ati((LTE2(testpoint)) nego običnu V3_cu.Izvorno postao ri_angel
Da ne otvaram novu temu. Samo bih jos zamolio ako netko ima hrvatski jezik, onaj language pack 00037 ili koji vec za R4515. Ja ga nemogu naci, samo nalazaim za R3...
Hvala
Bookmarks