Jesi upario mobitel i komp?Izvorno postao S.Silva
Hm, pa i ne kuzim bas.Izvorno postao S.Silva
![]()
evo imam problem sa njime jer me svaki put kad hoću nešta napraviti pita mob dali to smije pa kako da to maknem,tamo u podešenjima sam nešta stavio da bez pitanja a drugo nemože može samo pitati jednom ili ne,a kad stavim pitati jednom isto pita svaki put?![]()
E da i treba mi neki program s kojim mogu odvojeno slati datoteke preko bt,znači da kad šalje nešta mogu ući u taj prog. i slati još sa tog programa ako me kužite?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Jesi upario mobitel i komp?Izvorno postao S.Silva
Hm, pa i ne kuzim bas.Izvorno postao S.Silva
![]()
moby explorer ti java program za mob niš za kompjuter![]()
![]()
ovo drugo sam mislio neki program za slanje filova sa moba neki java program a ne da se ide slat iz moba?![]()
Trenutno nemas takav java program, ali popularizacijom JSR-75 ekstenzije, sve je moguće.
Sto se tice promptanja, trebas instalirati certificiranu verziju i mob ti treba imati instaliran Thawte certifikat, koji bi se (teoretski) trebao nalaziti u zadnjem firmwareu za tvoj mob, ukoliko se ne radi o brandiranom mobu. U suprotnom, trebas neki program da ti malo "olabavi" sigurnosne dozvole. Za Nokiju i Motorolu takvi programi postoje, ali za ostale ne bih znao.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
da kužim sve,a znaš li neke programe takve da probam za motorolu kao što si naveo daj mi samo imena!
To bolje da pitas u njihovom podforumu, ali za pocetak uzmi MotoMidMan i p2ktools.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks