kako da se koristim s javom za siemens C60 ??????????
kako da se koristim s javom za siemens C60 ??????????
dodo
...ja ću se samozapalit'...
Pa Snjezo jel' ti čitaš priložena uputstva koja dolaze s mobom???
Ovako - probaj otić' na igre u svom mobu i služiš se Javom...
S druge strane ako misliš na "skidanje" novih Java aplikacija za sada dok ne iskopaju Java aktivator to možeš skinuti s službenih WAP stranica svog operatera (naplačuje se)...
I mala napomena pročitaj najprije teme o sličnim stvarima i u večini slučajeva češ dobiti odgovor na svoje pitanje...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
u uputstvima se neke stvari proćitaju ali praksa je nešto drugo
dodo
Kao prvo reci koji ti je operator. Postoje razlike između VIP-a i Croneta kod skidanja Jave.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hr cronet i bilo bi mi lakše kada bi me netko uputio u postupak i što je sve moguće s time skinuti i kako ?
dodo
Java igre i aplikacije se mogu uspjesno instalirati na C60 putem data kabla (DCA-510).
U /java/jam direktoriju treba napraviti novi direktorij za igru ili aplikaciju i zatim tamo kopirati .jar i .jad datoteke.
Primjer: SuperMario igra
Napraviti /java/jam/mario direktorij i iskopirati mario.jar i mario.jad u taj direktorij.
Nakon toga, igra se moze pokrenuti na C60.
Software: Siemens Data Suite za C60, koji se moze skinuti sa Siemensovog weba.
Pozdrav!
...jednostavnije,skini Siemens Data Exchange koji ćeš naći na www.siemens-java.com ...jednostavnije je...napisat ću ti upute...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Moraš imat kabel...
data kabl (DCA-510) ti je USB da znas
Ako si gladan pojedi nesto
Postojil kakav Java aktivator koji moze aktivirati javu na c62 posto je tel nema,ili nekakva verzija softa sa javom?
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks