Zanima me koliko ovaj forum ima clanova.......
Zanima me koliko ovaj forum ima clanova.......
Forumaš godine :)
pa piše ti na naslovnoj stranici - jest da je to okvirna brojka jer su neki ljudi prijavljeni pod dva imena, neki su samo jednom došli i ošli i sl...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidi stvarno. Pred nosom mi je cijelo vrijeme![]()
...ima jedno 20 članova,ovo kaj ti piše goere je mobilova reklamna kampanja![]()
Trebalo bi svakog tko nije aktivan godinu dana brisat iz članstva.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Trebalo bi uvesti članarinu pa da vidimo kolko bi nas ostalo![]()
I da ju osobno donesemo u redakciju, osim onih koji su udaljeni preko 1000 Km.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...možemo i ovak,kolko imate postova....toliko kuna....
hmm...
come je u najgoroj poziciji![]()
koga nije volja ici u redakciju moze slobodno meni poslat lovu, pa cu ja odnesti...Poslao: Sljaka
I da ju osobno donesemo u redakciju, osim onih koji su udaljeni preko 1000 Km.![]()
![]()
načelno se slažem... godina dana je zaista puno vremena pa ako je netko tako dugo 'neaktiva' realno je za očekivati da se više nikad neće ni vratiti...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ako se i vrati, vjerojatno će zaboravit i nick i lozinku, pa će se opet registrirat ....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...očemo iskaznice....(crvene ak može)![]()
Bookmarks