sa nerom idi na make udf dvd.
ili baci to na virtualni cd-rom pomocu alcohola 120% ili deamnon tool.a
Skino sam office 2007, ali ono što sam dobije je .cue i .bin extenzije
Znam da ih moram spržit na cd, ali kako
sa nerom idi na make udf dvd.
ili baci to na virtualni cd-rom pomocu alcohola 120% ili deamnon tool.a
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
najbolje ti je na virtualni cd pomocu alkohola 120%
tako da ne moras snimati!
RoBee
Nero ti prži bin-cue imageove...Kad ti se otvori onaj New Compilation dijalog, imaš u dnu prozora Open i tamo pronađi CUE datoteku i otvori ju te odaberi Burn...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ok, rješeno
![]()
skinul sam office, ali kod instalacije javlja problem, neznam dali je itko probo još ga skinut sa rappidsharea?! i dali mu radi?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Pretpostavljam da instaliraš sa CD-a. I ja sam imao slične probleme. Savjetujem da ga imaš kao iso i onda ga otvoriš Alcoholom, Daemon toolsima...
da sa cd-a, pa mi neće..budem probo sa alcoholom...Izvorno postao Dark
You Hack me!
evo za one koji ga jos nemaju video, bilo mi dosadno pa sam snimo malo
http://rapidshare.com/files/7152882/office.avi
e ovo kaj javlja gresku, i meni je tako... treba prziti CD na 24x ili manje... prvi put sam sprzila na 48x i onda mi se frend smijo i reko da nek snimim na manjoj brzini...i jesam i sve je instalirao normalno...
isto sam skinula s rapidsharea, .bin i .cue fajl...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja imam problem isto tak sa settlers 5, nece radit kad se instalira. fali mu nekakav fucking file, skinut sa rappidIzvorno postao tutlek
You Hack me!
vjerovatno je problem sto se przi na CD, prziti na DVD
zasto???ja sam frendici sprzila isto na CD i ona je normalno instalirala i sve 5..
pretpostavljam da je mozda i u verziji koja se skida...ja sam skinula neku verziju od 700mb jer mi je zero rekao da je u redu...i fakat je![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja sam nedavno skinu office s neta veličine svega cca 80mb.I radi savrseno..ne trebas nikakav patch niti crack.ako koga zanima neka se javi za link
Evo link za office velicine 75MB.radi.provjereno.uzivajtehttp://rapidshare.com/files/4491007/MO2003.rar
sta je to 2003?
Ja sam samo ponudio alternativu.Nisam.Ja misam neki ''žešći'' korisnik office-a,pa sam mislio da istima ovo moze pomoc.
Bookmarks