Već si sam sebi odgovorio, moraš otići na jedno od navedenih prodajnih mjesta i zatražiti prijenos broja.Izvorno postao -TOT-
Malo sam potražio, i cini mi se da nema ove teme, ako ima neka ju moderator ukloni.
Ovako, ja sam sada na Simpi i htio bi na tele2... Sada me zanima kaj sve trebam, jel fakat mogu potpisivati te ugovore na svim onim mjestima koje su navedeni na stranici ili moram baš u njihove centre ici ( ako ih uopce imaju)?
Već si sam sebi odgovorio, moraš otići na jedno od navedenih prodajnih mjesta i zatražiti prijenos broja.Izvorno postao -TOT-
odes u tele2,zatrazis prelazak uz prijenos broja i za 5-6 dana si tele2 korisnik.
Moras znati PUK broj i ako je kartica registrirana (zbog onih 25kn) onda je moze samo vlasnik prebaciti na drugu mrezu.
tako je,to sam zaboravio.![]()
Ne moraš bit registriran,ja sam svoj tomato broj prebacio na tele2,a nisam se registrira
u t-mobileu traze registraciju prilikom prelaska.
Ako nije registirana Simpa kartica (u ovom slucaju) onda je moze bilo tko prebaciti na Tele2, ali ako je registrirana onda je moze samo osoba na koju je registirana jer ti trazi osobnu.Izvorno postao web
Kad se prebaci broj on je automatski registriran na tebe u Tele2 (to je jedan o onih 6 papira koje moras potpisati).
i kolko imas na racunu onda love , jel imas sta uopce?
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
ja sam sam danas otišao u produžnicu tele2 i raspitao se o onoj pruci "pretplatnički broj prenesen u tele 2 mrežu" na što je lik rekao da će se uskoro moći to isključiti ....jer jedino mi to smeta kod prelaska - sada sam na vipu
Ti kao vlasnik prenesenog broja iz jedne mreze u drugu NIKAD neces moci iskljuciti tu poruku za taj preneseni broj. To je moguce samo iskljuciti kod pozivanja. Daj zapamtite to vise!Izvorno postao Ludacris
...also known as El'AnDrA...
kako to misliš kod pozivanja ? kad ja zovem ?Izvorno postao andro2001
pa frajer mi je reko u tele2 da će se moći to isključitIzvorno postao andro2001
da, to obavjestavanje moze iskljucit jedino onaj koji pozivaIzvorno postao Ludacris
1.19. Clanak VIII. stavak 1. mijenja se i glasi: «(1) Operator nepokretne mreže nije
obvezan prije uspostave poziva prema prenesenom broju obavijestiti pozivatelja
prenesenog broja, ali u svrhu javnog informiranja korisnika operator je dužan
informirati svoje korisnike putem vlastitog web portala ili nekim drugim putem
javnog objavljivanja o brojevima koji su preneseni u drugu mrežu. Prilikom
uspostave poziva prema prenesenim brojevima operator pokretne
telekomunikacijske mreže u kojoj zapocinje poziv ce prije uspostave poziva
izvijestiti na odgovarajuci nacin korisnika usluga o telekomunikacijskoj mreži u
koju je prenesen broj prema kojem se uspostavlja poziv na slijedeci nacin: broj je
prenesen u x mrežu (x- mreža u koju je prenesen broj prema kojom se uspostavlja
poziv). Operator može na zahtjev korisnika pozivatelja iskljuciti ovu uslugu
obavijesti. »
znači ja zovem tebe a ti si prešo na tele2, ja to mogu sebi isključit ?Izvorno postao kita33
zar si toliko naivan????Izvorno postao Ludacris
ma to je glupost ..zašto nisu umjesto toga recimo promjenili onaj ton signala kod zovnjenja koji bi signalzirao da je broj u rugoj mreži .......ovo je bezvezeIzvorno postao revo
A tako ti je to, ali sto te briga pa ne govori tebi nego onima koji te zovu, a ako njih zivcira neka iskljuce, samo sto onda nece znati za sve brojeve dali su u maticnoj mrezi ili su preneseni pa bi se moglo dogoditi da skuplje placaju.Izvorno postao Ludacris
...also known as El'AnDrA...
Bookmarks