Prema dostupnim informacijama Java se ne može ubacivati preko kabla i za sada ne postoji Java aktivator. Iako je vrlo vjerojatno da će se pojaviti.
Bog !
Na crnjaka mogu nabaviti novi Siemens C60 (600 kn) što mi se po karakteristikama cini dobra investicija,pa me zanima koliko ovaj mob ima memorije i da li se java programi mogu ubacivati preko kabela ili je i ovde potreban neki java aktivator,isto tako zanima me ako netko ima C60 kakva su mu iskustva s njim ?
![]()
Prema dostupnim informacijama Java se ne može ubacivati preko kabla i za sada ne postoji Java aktivator. Iako je vrlo vjerojatno da će se pojaviti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja imam taj mobitel i dobar je, pogotovo za 600 kn.
još nisam nabavio kabel pa ne znam šta je sa javom i kabelom, ali valjda neće biti neki nerješivi problemi![]()
da, mislim da još nema java aktivatora za c60, ali pitanje je vremena kad će se pojaviti, a vjerujem da će to biti uskoro
maraschino - PTICICA
...preko kabela se igre mogu ubacivat bez problema,*java* radi,kao i ostale stvari...skini si Data Suite i u njemu imaš sve potrebno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@Eminem To je provjereno? Ako je tako, onda je dovoljan i DataExchange koji je sastavni dio DataSuite, ali je ipak manji.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za sada dok se ne pojavi java aktivator idu samo slikice i logoi.
Eminem si ti suguran da ce se moc ubacivat java preko kabela? Mislim, trebala bi, c55 se nije uopce mogao otvorit pomocu data suitea, a ovaj moze, pa ne vidim razlog zasto se nebi mogla i java ubacit...Ali ipak... Ako netko ima siguran podatak, molim vas da ga podijelite s ostalima.
Imao sam jučer u rukama C60. Koliko sam vidio nema pristup Flexmemoriji što znači da nije moguće ubacivati Java aplikacije putem kabla, nego samo putem WAP-a.
Usput, Data Suite je nasljednik Soft Data Linka i kao i SDL zna biti mušićav kod prepoznavanja mobitela.
Za Java aktivator još nema provjerenih podataka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...pa brat ga ima i sve sam radio,slikao s IQP 530,skidao i ubacivao slike,melodije,i JAVA igre...dokazano...kod mene sve radi...i imam serijski data kabel...
Kojim programom? Podijeli znanje s ljudima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa da, reci, da i drugi znaju...
maraschino - PTICICA
evo u ovom trenutku imam spojen c60 na komp (direktno stiga iz vip-ovog dućana) i sa data exchange soft, ubacivam javu bez problema... i sve drugo (slike i sl)
maraschino - PTICICA
U C60 možeš ubacivati sve šta ho?eš (midi, slike, java igre) i sve radi. Program je Siemens data suite za Siemens S-M-SL 55, instaliraš data suite, a dalje preko USB kabela sve ubacuješ direktno preko Win Explorera u mobitel, u folder Java/jam - za java aplikacije; sounds za mjuzu i pictures za slike! Nemaš brige sve radi. Provjereno!![]()
@sljaka
moza ovi kupljeni u vipa imaju aktiviranu javu, obzirm da se reklamiraju kako dolaze na poklon sa jednom java igricom...
maraschino - PTICICA
Imal sam u rukama samo C60 bez kabela i kompa pa sam mogal samo pretpostavljat. Ova informacija mi se sviđa, razmišljam o nabavci jednog C60
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U mom slu?aju C60 je na simpi! I sve radi na gore opisan na?in!
...data exch...i znači,radi...šta sam vam rekao...
Bookmarks