Kupio sam navedeni mob i zanima me na kojima stranicama mogu naci teme za taj mob i screensavere i ostale gluposti dosta sam trazio ali nista,pa ako tko zna neku nek da link
Hvala ,pozz
![]()
Kupio sam navedeni mob i zanima me na kojima stranicama mogu naci teme za taj mob i screensavere i ostale gluposti dosta sam trazio ali nista,pa ako tko zna neku nek da link
Hvala ,pozz
![]()
Taj model ne podržava teme, kao gotovo svi Samsunzi...ak si ga kupio u T-Mobile-u i želiš promijeniti onaj rozi pederkasti meni, možeš jedino na postavkama di biraš sheme boja (ako na tom modelu postoji ta opcija jer ga nisam koristio)...![]()
Bom Chicka WahWah
Trenutno postoji samo za D500 theme ali kao sta rekoh uskoro kao sta se nadam da ce za jos dva modela izaci sema..
na tome se radi![]()
Ovo je malo off, ali zanima me kak postoje teme na D500? On ima isto sheme boja, ali nema teme...jedino ak ti nisi nekaj iskemijao s ovim svojim modanjemIzvorno postao exotica
![]()
![]()
![]()
Ali, po defaultnom softveru, koji dobiješ sa D500, on nema teme...
Bom Chicka WahWah
Ajajaj... Uvijek moram objasnit i dokazat...
U FW je dogradjen patch za Theme.
Tako da je uspjesno izvedn progy kojim mozes napravit Themu i stavis je na mob i kad ti dodje vola ukljucis ga..
ThemeManager2.0 omogucava za D500 da se teme izradjuju..
Ali da ne idemo u OFF da za D500 mozes ici thema samo uz Patch no patch no Theme![]()
Bookmarks