Evo, moj frend je kupio Panasonic G60, i stvarno dobro izgleda. Al mi nije sjeo. Uzasno je spor.
Drugi je uzeo Siemensa c60 koji mi isto lijepo izgleda al mi isto nije skroz sjeo. Jako je losa ona sredisnja navigacijska tipka.
A ja sam zato uzeo t230 bez prevelikih ocekivanja, jer je za mamu, a ja si planiram uzet t610 cim skupim dosta vip club bodova.
I uglavnom, odusevljen sam ovim malim mobitelom.
Istina je da sam dosad imao Sonya J70, pa nisam ni bio upucen u sve blagodati moderne tehnologije, ali koliko sam se igrao ovim Panasonicom i Siemensom, cini mi se da T230 ima vise opcija.
Odusevljen sam hrvatskim T9. I nije toliko spor koliko stari Ericssoni, no sporiji je od mog Sonya. Jedina velika zamjerka u odnosu na starog Sonya je postojanje samo jednog zvuka za SMS.

Uglavnom, za tih 891 kuna je stvarno najkvalitetniji mobac.

Al imam jedno pitanje.
Ako nabavim usb kabel u emshopu za kojih 200 kuna, kakve mogucnosti dobijam s njim? Jel cu moc stavljat nove slike, theme i melodije besplatno? Jer sam negdje na newsama procitao da se to ne moze jer nema program za to!?

Ispricavam se na poduzem postu, al eto, morao sam rec nesto o ovom mobitelu s kojim se igram vec dva dana non stop.