Vistin DVD je bootabilan... Kao i CD od XP-a i svih drugih OS-ova... A ako si podesio da ti je first boot device CD-ROM onda bi sve trebalo šljakati... Ako ne jesi 100% siguran da je taj DVD dobro spržen? To što ti komp kod prženja ne javalja grešku ne znači da je dobro spržen. Kad pržiš iso od viste (pretpostavljam da imaš iso...) stavi na najmanju moguću brzinu i koristi neke kvalitetnije DVD-e... Ja sam pobacao masu Traxdatinih, a onda kupio par Verbatimovih i svi su radili bez problema... A DVD mi je i na Traxdatinim spržio bez problema, i ubacim DVD i sve super, ali odjednom neki dio negdje ne radi.. Jedan DVD neće krenut instalaciju iz Windowsa, jedan se neće bootat, a čak mi je jedan DVD radio na laptopu, a nije radio na kompu... Tako da...čuda se događaju.Izvorno postao Ifrit
Moguće da nešto nije u redu ni sa ISO-m koji imaš... Ne znam, isprobaj sve kombinacije. Probaj bootat CD od XP-a, ako to prolazi onda imaš krivca, Vistin DVD... Ako ni on ne prolazi vrati se u BIOS...

Moguće da nešto nije u redu ni sa ISO-m koji imaš... Ne znam, isprobaj sve kombinacije. Probaj bootat CD od XP-a, ako to prolazi onda imaš krivca, Vistin DVD... Ako ni on ne prolazi vrati se u BIOS...

Bookmarks