A kad uopce dolazi N95 u Hrv, nisam bas pazljivo pratila?
A kad uopce dolazi N95 u Hrv, nisam bas pazljivo pratila?
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:29
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Početkom iduće godine, a to može biti do svibnja...
Uf, zeneIzvorno postao JOLIE
neko rece da se muskarci zaljubljuju ocima a zene usima, sad se i ja zaljubljujem usima, odnosno ocima jer citam a ne slusam, al u stvari kao da te cujem i imam leptirice u trbuhu![]()
Ka cujem da zene/cure ovako govore o mobovima, ne mogu a da ne uletim
uh,
hmmmm, jesi za pice
sori ekipa za off......![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:29
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Može, Jolie.
Ali, ne kužim, otkud sad takvo držanje prema N95? Pobogu, nijedan meni poznat Nokijin Symbian nije PDA, dakle N95 nudi stvarno puno. Ali i cijena je isto "malo" puno!
@Mile, svaka čast Titanu, ali mislim da bih ga prodao drugi dan. Ne sjeda mi niš osim Symba (pa čak sam postao alergičan i na Nokijine najnovije Symbiane), ali vjerujem da će N95 fakat nešto vrijediti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
U tome i je problem! Gdje je svrha dati toliko novaca za nesto sto spada u neku drugu klasu? Zasto potrositi hrpu love da bi podatke i dalje morao upisivati preko obicne numericke tipkovnice.Izvorno postao Moby
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ako prije ne izađe B-S Black Box uzimam ovaj mob definitivno.![]()
gadget adicts (ovisnici na eng il kak se već piše )![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
e sad bi ti postao iste slicice sruzama al ne mogu s moba, enivej tvoj prijedlog prihvacam, pogotovo sto sam sad siguran da ces ga ti nabavitIzvorno postao JOLIE
prva. a za pegled cemo se dogovortit
tako sto cu ti dog pregledavam tvoju nokiju vrlo rado ustupit svog titana
![]()
![]()
Bookmarks