kupio bih ga samo kad se od drugih korisnika uvjerim da je dobar,inace otpada.Izvorno postao Drug Mile
kupio bih ga samo kad se od drugih korisnika uvjerim da je dobar,inace otpada.Izvorno postao Drug Mile
Ovaj je bio najavljivan kao N83 prije.. sad kao N95..
Mob je odlican, ali nebi ga kupio nikako, jedino da mi ga netko pokloni bi ga primio i prodao..![]()
Baterija neec bit tak slaba u modelu koji ce izach u prodaju.. to su stavili u preprodukcijski model slabu bateriju jel su jeftinije, a dovoljne za testiranje![]()
sad sam se sjetio neceg, znate kak je u trendu da kumovi svojim kumovima za krizmu kupe skutere e sad jednostavno nek kupe 95 nju ce lakse zapakirat![]()
Mobitel se cini super, no gubi svoju smisao. N95 bi usporedio sa biciklom na nuklearni pogon - naprosto nema smisla ugradivati takve komponente u jedan mobitel koji niti nema napredan unos podataka, velik ekran ili vece mogucnosti prosirivanja (uPNP cemo jos vidjeti).
Da je N95 zapravo PDA, jos bi si i razmislio...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
E saka ti dala majstore. Kao da sam ti ja diktirao ovaj tekstIzvorno postao rospaya
Inace Vertigo, ono sto sam rekao je uvjetno, pod uvjetom da nemam titana. Sto se titana tice niti jedne lipe ne zalim i ne bi ga mijenjao ni za kakvu Nokiju.
@zmija, ni ja nisam nikad kupio mob prije nego sam procitao barem 3, 4 recenzije korisnika, ali bas korisnika, ne novinara koji pisu po sluzbenoj duznosti.
Ovo sa 4.400 kn ne pušim, a kamoli ono sa 110€... To nije kupovina... To si onda dobio džabe... Da mi je jednom vidjeti spartphone za kojeg ne moraš brinuti hoće li ti u sat vremena baterija iscuriti jer naslikavaš ili pregledavaš video klipove... A kad mi u uređaj natrpaju sve đinđe-minđe, a ne mogu za sve to isfurati dovoljno izdržljivu bateriju, onda je to polovično odrađen posao... Ako je nekome to normalno i da bolje ne može i k tome da 5 ili 6 somova kuna, onda blago tom nekom...
Ma samo nek dođe što prije!
Barem će N93 pojeftinitiTo se traži!!!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Tako je, neka dođe što prije (za nas nestrpljive).![]()
sumnjam da ce n93 jako pojeftiniti.i n90 jos drzi cijenu.
To je relativno. U Mobisu-da, slažem se. Na crno je N90 već odavno oko 2 soma.Izvorno postao zmija
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I ja se nadam da će dolaskom N95, se sniziti cijena N93...Još kad bi ju onda t-mob ubacio u ponudu i spustio cjenu, bilo bi to super...
![]()
No back on topick:
Da li ima još kakvih informacija o mobu?![]()
Eh kad bi mu cijena bila samo tih 4.400Kn...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
cijena samoga N80 je 4500kn, nema šanse da N95 dođe ispod 6000-7000kn
Da, ali u oglasniku je N80 soma i pol kuna jeftiniji od te cifre. Ne kanim kupovat u trgovini.Izvorno postao marq
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Bookmarks