sve mi se vise svidja i kupit cu je makar se morao prostituirat i nosit 10 baterija sa sobom![]()
![]()
sve mi se vise svidja i kupit cu je makar se morao prostituirat i nosit 10 baterija sa sobom![]()
![]()
i kazu da ce kostati 4400kn...
http://www.recenzije.net/index.php?o...k=view&id=1142
Da, 4400Kn, samo gdje... Nekako sumnjam da će joj to biti cijena u Hrv...
Znači da bi cijenom bila ko N93 ili tu negdje... prije bi rekao da će biti oko 6k Kn... Al to je fakat previše...
Što se tiče baterije, čisto sumnjam da će tih 950mAh izdržati 6 sati za razgovore tj 220h u stend-by_u... pogotovo zbog velikog displeya u 16mil boja... A takav displey, dosta manji, od 16mil boja u 6131 dosta jede bateriju...
Al dobro... treba nabavitri još jednu-dvije baterija pa ih nosati ko rezervne...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
baterija je najveca mana,a mala zamjerka ide i ekranu.u ovakav high end stroj mogli su staviti i VGA ekran,ali to je vec cjepidlacenje jer bi takav ekran jos vise trosio bateriju.![]()
bice 4400 kn ali u srbiji kod nas ne
mislio sam ono sto sam i napisao, 110eura !!!
nisu lovacke price, provjereno je
to je samo primjer kako se sve moze jeftino nabaviti i jako dobro zaraditi u hr, posto ima dosta onih koji bi dusu prodali za nesto ''vruce'' i ''in'' a nakon par mj. cijena vrtoglavo padne![]()
RoBee
Jedva cekam taj mob. Samo da ne bude preglomazan i klimav i da se ne oguli boja za tjedan dana. Ostalo sve prihvacam.Nadam se da kad nabavim taj mob, da ce imat sve kak spada i da cu ga imat duze vrijeme.
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
To sam mislio za svaki mob koji sam dosad imao, no prevario sam se - precesto dolaze nove tehnologije koji nas toliko privlace.Izvorno postao JOLIE
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks