Nije loš, samo da ne bude velik kao N93 i biti che sve ok.
http://soaileek.net/nokialist/2006/11/18/n95r1/
We have to admit, the N95 has grabbed our attention very much, although we have tested a pre production unit. Forget about all the details we mentioned above, the N95 gives you the feeling of being in control of what you want to do. I look at it from this angle and ask myself: howmany gadgets I’ll quit from now on.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nije loš, samo da ne bude velik kao N93 i biti che sve ok.
Mob je prava zvijer... dimenzije mu jesu malo veće, ali zbog tolikog displey_a bi zaboravio na dimenzije...
Ali opet je baterija valjda najslabija karika...
Li-Ion 950 mAh (BL-5F), ali kažu da bi trebala držati 6sati i 30minuta za razgovore i 220h u stendby_u... makar u to sumnjam al dobro...![]()
Samo što će mu i cijena biti paprena...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i ja sumnjam u bateriju, al na to cu zaboravit ako ga kupim i prosnjofam malo po njemu![]()
950 mAh? Hahaha!!! Ljudi moji, pa jeste vi svjesni kako ce WLAN, kamera, GPS, toliki ekran prolazit kroz to smece od baterije? Pa moja E61 ima bateriju od 1500 mAh, a kako u zadnje vrijeme vise koristim WLAN (laptop mi je na popravku), mob punim svaki dan, a nema ni kameru ni GPS... Katastrofa.
Testis unnus, testis nullus!
ovo sa baterijom je smjesno po toj logici uvjek uz sebe treba imat 5 baterija,pa ta baterija nece izdrzat 2 sata intezivnog korištenja
Mob je stvarno strava!
Uzimam čim dođe kod nas (na bijelo). Jako dobar dizajn i općenito, mislim da su nakon dužeg vremena šaranja, napokon "pogodili" i proizveli pravu stvar!
Palac gore!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
sad svi pričaju strava, bla bla bla.... a kad vam dođe pod prste sve bude šripaloIzvorno postao Moby
![]()
a mora ''malo'' skripati![]()
ipak je to nokia!!
baj D vej.....pricamo danas s likom koji svera fonove...uvezo nekom ludom vezom preko spanjolske 20kom...e pazi sad cijenaposto je veca kolicina...110eura po komadu
a hladno ih moze prodati po 700eura komad
vidio sam u oglasniku netko prodaje po 860eura
pa si ti misli ...kako se lako okrene dobra lowa kada si na pravom mjestu u pravo vrijeme !!
RoBee
Valjda si mislio napisati 1100 €...
Ma, neka škripi! Dosta mi je "apstinancije". Preskočio sam čitavu novu N-seriju, evo izgleda da će N95 fakat nešto vrijediti!Izvorno postao marq
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mob je prva liga...
htio bi ga za poklon,evo čak ću i pristat dati 3.5kn za njega uz taj poklon bonus,ali više para nedam![]()
Koja zvijer od mob-a!!!![]()
Jedva cekam da ga imadnem![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
Mislim da je on htio napisati 110 eura, ali to mi se čini kao lovačka priča. Iako možda su "ispali" iz kamiona pa su "vrući"!!Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
sve mi se vise svidja i kupit cu je makar se morao prostituirat i nosit 10 baterija sa sobom![]()
![]()
i kazu da ce kostati 4400kn...
http://www.recenzije.net/index.php?o...k=view&id=1142
Da, 4400Kn, samo gdje... Nekako sumnjam da će joj to biti cijena u Hrv...
Znači da bi cijenom bila ko N93 ili tu negdje... prije bi rekao da će biti oko 6k Kn... Al to je fakat previše...
Što se tiče baterije, čisto sumnjam da će tih 950mAh izdržati 6 sati za razgovore tj 220h u stend-by_u... pogotovo zbog velikog displeya u 16mil boja... A takav displey, dosta manji, od 16mil boja u 6131 dosta jede bateriju...
Al dobro... treba nabavitri još jednu-dvije baterija pa ih nosati ko rezervne...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
baterija je najveca mana,a mala zamjerka ide i ekranu.u ovakav high end stroj mogli su staviti i VGA ekran,ali to je vec cjepidlacenje jer bi takav ekran jos vise trosio bateriju.![]()
bice 4400 kn ali u srbiji kod nas ne
mislio sam ono sto sam i napisao, 110eura !!!
nisu lovacke price, provjereno je
to je samo primjer kako se sve moze jeftino nabaviti i jako dobro zaraditi u hr, posto ima dosta onih koji bi dusu prodali za nesto ''vruce'' i ''in'' a nakon par mj. cijena vrtoglavo padne![]()
RoBee
Jedva cekam taj mob. Samo da ne bude preglomazan i klimav i da se ne oguli boja za tjedan dana. Ostalo sve prihvacam.Nadam se da kad nabavim taj mob, da ce imat sve kak spada i da cu ga imat duze vrijeme.
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
To sam mislio za svaki mob koji sam dosad imao, no prevario sam se - precesto dolaze nove tehnologije koji nas toliko privlace.Izvorno postao JOLIE
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Jedva cekam da izadje, da vidim koliko ce vas sto sad seruckate, mob zapravo i kupit. Nekako jedino Mobyju vjerujem da ima namjeru, al zivi bili pa vidili
I ja sam kao jarac, napaljen na ovja mob, ali cu ga kupiti jedino ako ga smogovac nabavi za 3,5 soma. Smogi, kad ti mob dopizdi, javljaj se![]()
Dakle, 3 i po soma je plafon sto bi dao.
kaj ti je titan več dojadio??
ovaj mob bude prava stvar za mene ...sljedeče godine...nema žurbe![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kupio bih ga samo kad se od drugih korisnika uvjerim da je dobar,inace otpada.Izvorno postao Drug Mile
Bookmarks