Mob je stvarno strava!
Uzimam čim dođe kod nas (na bijelo). Jako dobar dizajn i općenito, mislim da su nakon dužeg vremena šaranja, napokon "pogodili" i proizveli pravu stvar!
Palac gore!![]()
Mob je stvarno strava!
Uzimam čim dođe kod nas (na bijelo). Jako dobar dizajn i općenito, mislim da su nakon dužeg vremena šaranja, napokon "pogodili" i proizveli pravu stvar!
Palac gore!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
sad svi pričaju strava, bla bla bla.... a kad vam dođe pod prste sve bude šripaloIzvorno postao Moby
![]()
a mora ''malo'' skripati![]()
ipak je to nokia!!
baj D vej.....pricamo danas s likom koji svera fonove...uvezo nekom ludom vezom preko spanjolske 20kom...e pazi sad cijenaposto je veca kolicina...110eura po komadu
a hladno ih moze prodati po 700eura komad
vidio sam u oglasniku netko prodaje po 860eura
pa si ti misli ...kako se lako okrene dobra lowa kada si na pravom mjestu u pravo vrijeme !!
RoBee
Valjda si mislio napisati 1100 €...
Mislim da je on htio napisati 110 eura, ali to mi se čini kao lovačka priča. Iako možda su "ispali" iz kamiona pa su "vrući"!!Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
sve mi se vise svidja i kupit cu je makar se morao prostituirat i nosit 10 baterija sa sobom![]()
![]()
i kazu da ce kostati 4400kn...
http://www.recenzije.net/index.php?o...k=view&id=1142
Ma, neka škripi! Dosta mi je "apstinancije". Preskočio sam čitavu novu N-seriju, evo izgleda da će N95 fakat nešto vrijediti!Izvorno postao marq
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mob je prva liga...
htio bi ga za poklon,evo čak ću i pristat dati 3.5kn za njega uz taj poklon bonus,ali više para nedam![]()
Koja zvijer od mob-a!!!![]()
Jedva cekam da ga imadnem![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
Bookmarks