sad sam se sjetio neceg, znate kak je u trendu da kumovi svojim kumovima za krizmu kupe skutere e sad jednostavno nek kupe 95 nju ce lakse zapakirat![]()
Ovaj je bio najavljivan kao N83 prije.. sad kao N95..
Mob je odlican, ali nebi ga kupio nikako, jedino da mi ga netko pokloni bi ga primio i prodao..![]()
Baterija neec bit tak slaba u modelu koji ce izach u prodaju.. to su stavili u preprodukcijski model slabu bateriju jel su jeftinije, a dovoljne za testiranje![]()
sad sam se sjetio neceg, znate kak je u trendu da kumovi svojim kumovima za krizmu kupe skutere e sad jednostavno nek kupe 95 nju ce lakse zapakirat![]()
Mobitel se cini super, no gubi svoju smisao. N95 bi usporedio sa biciklom na nuklearni pogon - naprosto nema smisla ugradivati takve komponente u jedan mobitel koji niti nema napredan unos podataka, velik ekran ili vece mogucnosti prosirivanja (uPNP cemo jos vidjeti).
Da je N95 zapravo PDA, jos bi si i razmislio...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
E saka ti dala majstore. Kao da sam ti ja diktirao ovaj tekstIzvorno postao rospaya
Inace Vertigo, ono sto sam rekao je uvjetno, pod uvjetom da nemam titana. Sto se titana tice niti jedne lipe ne zalim i ne bi ga mijenjao ni za kakvu Nokiju.
@zmija, ni ja nisam nikad kupio mob prije nego sam procitao barem 3, 4 recenzije korisnika, ali bas korisnika, ne novinara koji pisu po sluzbenoj duznosti.
Ovo sa 4.400 kn ne pušim, a kamoli ono sa 110€... To nije kupovina... To si onda dobio džabe... Da mi je jednom vidjeti spartphone za kojeg ne moraš brinuti hoće li ti u sat vremena baterija iscuriti jer naslikavaš ili pregledavaš video klipove... A kad mi u uređaj natrpaju sve đinđe-minđe, a ne mogu za sve to isfurati dovoljno izdržljivu bateriju, onda je to polovično odrađen posao... Ako je nekome to normalno i da bolje ne može i k tome da 5 ili 6 somova kuna, onda blago tom nekom...
A kad uopce dolazi N95 u Hrv, nisam bas pazljivo pratila?
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:29
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Početkom iduće godine, a to može biti do svibnja...
Uf, zeneIzvorno postao JOLIE
neko rece da se muskarci zaljubljuju ocima a zene usima, sad se i ja zaljubljujem usima, odnosno ocima jer citam a ne slusam, al u stvari kao da te cujem i imam leptirice u trbuhu![]()
Ka cujem da zene/cure ovako govore o mobovima, ne mogu a da ne uletim
uh,
hmmmm, jesi za pice
sori ekipa za off......![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:29
Može, Jolie.
Ali, ne kužim, otkud sad takvo držanje prema N95? Pobogu, nijedan meni poznat Nokijin Symbian nije PDA, dakle N95 nudi stvarno puno. Ali i cijena je isto "malo" puno!
@Mile, svaka čast Titanu, ali mislim da bih ga prodao drugi dan. Ne sjeda mi niš osim Symba (pa čak sam postao alergičan i na Nokijine najnovije Symbiane), ali vjerujem da će N95 fakat nešto vrijediti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
e sad bi ti postao iste slicice sruzama al ne mogu s moba, enivej tvoj prijedlog prihvacam, pogotovo sto sam sad siguran da ces ga ti nabavitIzvorno postao JOLIE
prva. a za pegled cemo se dogovortit
tako sto cu ti dog pregledavam tvoju nokiju vrlo rado ustupit svog titana
![]()
![]()
U tome i je problem! Gdje je svrha dati toliko novaca za nesto sto spada u neku drugu klasu? Zasto potrositi hrpu love da bi podatke i dalje morao upisivati preko obicne numericke tipkovnice.Izvorno postao Moby
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ako prije ne izađe B-S Black Box uzimam ovaj mob definitivno.![]()
gadget adicts (ovisnici na eng il kak se već piše )![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Symbian FAN
pise se sa dva d![]()
tako je!Izvorno postao Symbian FAN
![]()
Pa zar bi inače ovdje raspravljali o N95?Izvorno postao Symbian FAN
![]()
U Mobisu!
Ma samo nek dođe što prije!
Barem će N93 pojeftinitiTo se traži!!!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Tako je, neka dođe što prije (za nas nestrpljive).![]()
sumnjam da ce n93 jako pojeftiniti.i n90 jos drzi cijenu.
To je relativno. U Mobisu-da, slažem se. Na crno je N90 već odavno oko 2 soma.Izvorno postao zmija
U Mobisu!
I ja se nadam da će dolaskom N95, se sniziti cijena N93...Još kad bi ju onda t-mob ubacio u ponudu i spustio cjenu, bilo bi to super...
![]()
No back on topick:
Da li ima još kakvih informacija o mobu?![]()
Eh kad bi mu cijena bila samo tih 4.400Kn...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
cijena samoga N80 je 4500kn, nema šanse da N95 dođe ispod 6000-7000kn
Da, ali u oglasniku je N80 soma i pol kuna jeftiniji od te cifre. Ne kanim kupovat u trgovini.Izvorno postao marq
Pa u dućanu će cijena N95 biti oko 6K kn...Izvorno postao JOLIE
Ali će na crno, ko što je to normalno, biti jeftinije... samo će opet trebat ražiti one sa garancijom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks