meni je istekla ta kartica.. tako da mi je svejedno...
a i nisam ju koristio.. jaaako dugo..
meni je istekla ta kartica.. tako da mi je svejedno...
a i nisam ju koristio.. jaaako dugo..
To se i meni dogodilo ovo ljeto. Uzimali su mi 2 mjeseca po 20 kuna iako sam deaktivirao tu Mukte tarifu. Onda sam ih nazvao i zahtjevao da mi to vrate na račun i učinili su to. Naime, da bi ti prestali uzimati 20 kuna na kraju mjeseca nije dovoljno samo deaktivirati tarifu i prijeć na neku drugu, već ih je potrebno nazvati da to oni tamo ručno naprave!
Glupo, ali je nažatost to tako!
zamisli..oni te probaju pokrasi pa kod nekog i upali i nebuni se..i njih bas briga..treba se buniti za sve!!
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Evo jedno riješenje - ako želite spasit broj, možete promijenit operatera.
Ja sam imao na teletu -80kn i jednostavno sam prešao na vip, nova kartica me koštala 1kn, dobio sam na račun 25kn i kartica mi sad vrijedi do 05.'07.
Dakle tih -80 je zapravo nula, kriv je sustav koji nastavlja oduzimati lovu i ispod "ništice" i ne dopušta isključivanje tarife dok si u minusu - glupo.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Izvorno postao christina
pa to stalno rade..trebalo bi si stalno provjeravat racun,negdje im to sigurno upali![]()
Bookmarks