Danas frend upalio tele nakon dužeg vremena... i pokazao mu se poveci minus...
-79,-74![]()
![]()
![]()
Danas frend upalio tele nakon dužeg vremena... i pokazao mu se poveci minus...
-79,-74![]()
![]()
![]()
sigurno je koristio mukte tarifu. tu skidaju svaki mjesec. i ja sam isto u minusu
edit: sad sam se tek sjetio da tu skidaju koliko potrosis, a za cijeli mjesec 20 kn. ako ne koristis, nista ne skidaju
iPhone 5s 16 GB
kartica nije korištena a 80 kuna je nestalo
Možda je prije bio uletio u minus... samo nije palio mob do sad...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nije istina...laz....ja sam imao isto jednu mućke2 karticu ...isto sam bio aktivirao mukte broj....i onda nisam koristio broj jedno 3-4 mjeseca...pa kad sam pitao sluzbu korisnika zasto imam minus od -70 kuna rekli su mi da moram deaktivirati mukte broj...ako ne..onda mi svaki mjesec uzimaju 20 kuna...ja naravno deaktivirao...pa sam opet pogledao posle mjesec dan a onda je bilo -90 kuna...sad je taj broj bačen u kutiju...ceka bolje dane...hehhehehIzvorno postao Ico
da, a evo s njihove stranice:
ocito nas pljackaju. sad sam u minusu 14 kn. bas cu cekati kraj mjeseca da vidim hoce li mi skinuti. nisam koristio tele2 broj od sredine 10 mj.Korištenje Mukte broja TELE2 "bla bla" korisnicima se naplaćuje na početku svakog mjeseca. Iznos naknade ovisi od danima korištenja Mukte broja a za cijeli mjesec iznosi 20,00 kn (PDV uključen).
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks