Nedavno sam testirao 10-tak torrent programa na faksu gdje je brzina downloda i uploda ogromna. Pretpostavljam nekih 10megabajta/s
Nekidan sam skidao s neke web stranice brzinom 3.5 megabajta (ne megabita) po sekundi... 3.7GB sam skinuo u svega par minuta...
Uglavnom sta se tice mog testa torrenta, od svih sta san probao, bit lord, bit torrent, utorrent, opera, itd... jedino mi je BIT COMET uspija uvatit barem 2 puta brzu vezu. Sa svima sam probao skidati isti file u relativno istom vremenskom razmaku, naravno ne istovremeno...
Da ne bi ispalo da moja testiranja nisu vjerodostojna, i dalje sam pokusavao s ostalom programima ali definitivno bit comet je najjaci. Testiranje je trajalo oko 2 tjedna i svaki ama bas svaki put bi bit comet bio barem 2 puta brzi od ostalih...
E sad neznam imaju li kakve veze pusti firewallovi na fasku ali takav je moj zakljucak. Prosjecna brzina downloda mi je varirala od 60 - 220kb/s s time da se nije radilo o nekom vrhunskom torrentu vec uobicajenom s odnosom seedera i leechera 50% / 50%.
Pozivam svih da podjele svoja iskustva da ustanovimo koji je torrent klijent najbolji...![]()
P.s. Inace dc++ se pokazao kao ultimate program za download svega. Brzine koje sam na njemu postigao bile su oko 2 megabajta/s. Samo treba nac ekipu s brzom vezom. Svakako ga svakome preporucam.

Odgovori uz citat
jednostavnije je od RSa...na kojem mi se film ionako duze skida jer nisam stalno za kompom... 

Bookmarks