Instalirao sam si .NET Framework 3.0 pitam se da li bi bilo pametno brisati .NET Framework 2.0
Instalirao sam si .NET Framework 3.0 pitam se da li bi bilo pametno brisati .NET Framework 2.0
Mislim da .NET Framework 3.0 pokriva 2.0 te dodaje nove stvari. Mislim da je tako bilo i pri prelasku sa 1.1 na 2.0... Znači 3.0 bi trebao imati sve što i 2.0 + dodatno. Jer računaj da će dosta ljudi prvi puta instalirati Framework i bit će to baš taj 3.0. Vjerujem da si 2.0 mogao čak trebao prvo obrisati pa onda instalirati 3.0. Ako ga sad brišeš ne znam hoće li pokupiti neke zajedničke fileove... Preporučam da ako mičeš 2.0 sada, da reinstaliraš 3.0.Izvorno postao Artifact
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
A rekao sam da sad će teško ić dolje kad vjerojatno ima neke shareane fileove... Ali evo ja sam danas instalirao .NET Framework 2.0 BEZ 1.1 i sve radi... Ne znam za 3.0 kako se ponaša, nemam ga nigdje pri ruci, a ne da mi se downloadati. Ali svejedno mislim da ona moja teorija stoji da novi obuhvaća stari... Ali sada ti se stari vjerojatno ne želi maknuti jer će time pobrisati zajedničke fileove... Ostavi oba, ne smetaju ti valjda, a i nisam probao taj 3.0, samo zaključujem iz ponašanja 2.0...Izvorno postao Artifact
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks