Mozda je to tvoja![]()
da...presladak je,al jos je sladji SIEMENS SL 55... ima vjeko 7250i,takva je i moja BILA
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mozda je to tvoja![]()
Forumaš godine :)
a mozda....on ju je dobio bas kad je moja nestala ,hehehe
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
da bas je ocke mob..bas skupljam lovu tak da si kupim ama bas sve maske za 7250..tako da mi pristaje uz odjecu,..
@bubles 8310 je bia moj nesudjeni mob-bio je jako skupi sad ga zelim moram ga kupiti-dvouim se izmedju Z5-ice i 8310-ice oba su supac
malo ste zabrijali OFF.
moderadori nemojte se i vi za.ebavat sa njima nego po Pravilu Službe.
dobar grah daleko se čuje
si čuo sezame? RADI svoj poso!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ja sam i za andreu i andreju.....
tomo nemoj da te prestanem simpatizirat. možeš biti samo za andreu. andreja ne postoji. to je vjekina mašta. u kojoj izgledam kao šarplaninac koji stoji na stanici...![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Poslao: Bubbles
on izgleda kao nedoraslo pile u inkubatoru sa žuticom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak izgleda i coma, vidi mu avatar...Poslao: andrea
u kojoj izgledam kao šarplaninac koji stoji na stanici...![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma to on mene ima za svoj avatar.....![]()
jel se od mene ocekuje da nesto odgovorim na ove postove
...naravno da ne - kužimo mi tebe...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
coma srećo a nebi ti to sam mogao zaključit? a?
Nemam bas mnogo vremena... Imat cu za tjedan dana toliko vremena da cu vam pobrisati i offtopic i ontopic postovePoslao: whiteboy
si čuo sezame? RADI svoj poso!![]()
btw.
Imamo mi i Super Moderatore![]()
Forumaš godine :)
ja sam za šarplaninarku![]()
ja sam za sebe![]()
ma bravo andrea, jos ce ljudi na ovom forumu pomisliti da znam razmisljati!Poslao: andrea
coma srećo a nebi ti to sam mogao zaključit? a?
svi znaju da si ti jako pametan i da znaš razmišljati...samo si lijen...jel tako![]()
@andrea...sereš li ga sereš,neću započinjat nikakvu svađu sa tobom ali u threadu "pitanje za vjeku " ja se tebi nisam uopće obraćao, a moraš i shvatit da nemaju svi ista viđenja nekih osoba i događaja ko ti, npr.Vjeke,tekmi dinama,Zagreba itd......tvoje vrijeđanje tipa "ne baljezgaj i papci..."što se ticalo mene i kille prihvatiti ću kao tipičan produkt ženskog ograničenog mozga,pa ću u ovom slučaju ja bit gospodin i neću se naljutit.
Pivu isprike platit češ na sljedećem meetingu![]()
ovo ce se zakuhati
'' kak me zivcira kad neka osoba-koju 'svi' ne podrzavaju sere po drugima!!! ''
tomo - spusti se na zemlju, iznenadio si me. uživo izgledaš pametniji.
vjeko- FUCK OFF
Zadnji uredio andrea : 10-12-2003 u 16:18
andrea- FUCK OFF
Ljudi a kaj je bilo???
*gleda zainteresirano kao baba s placa*
![]()
[link=www.flamingtext.com/ezb.html][image noborder alt=Image by FlamingText.com]http://ezb.flamingtext.com/ezb/2003/12/05/flamingtext_com_1070647972_4409.jpg[/image][/link]
Image by [link=www.flamingtext.com/ezb2.html]FlamingText.com[/link]
Bookmarks