daj reci di tocno , nemogu naci
daj reci di tocno , nemogu naci
@wb....pa nebi,al pod uvjetom da stalno nešto priča....dobar mi je njezin hrapav glas.
ma samo nek mjauče ko tigrica tim hrapavim glasom...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...kaj tvoje mjauču...(Enlarge.y.P.)![]()
hahahaha! RIČU tomo, one RIČU!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...riču se sa nogama od smjeha....
opet hahahaha! ritnut ću ja tebe u rit!![]()
to su već izjave ljubavi....![]()
Poslao: Bubbles
Btw mala ima 8310, zato joj se mora oprostiti![]()
nemoj mi samo mobitele spominjat jer su mi ukrali 7250i..sad za bozic MOOOŽDA DOBIM SAMSUNG SGH E 700,al MOZDA..
aucccccccch ukrali ti 7250i....e to boli..to je moj nesudjeni mob..bio mi je preskup... ja htjela ljubicasti presladak je
copyright by Mjehuric
da...presladak je,al jos je sladji SIEMENS SL 55... ima vjeko 7250i,takva je i moja BILA
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mozda je to tvoja![]()
Forumaš godine :)
a mozda....on ju je dobio bas kad je moja nestala ,hehehe
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
da bas je ocke mob..bas skupljam lovu tak da si kupim ama bas sve maske za 7250..tako da mi pristaje uz odjecu,..
@bubles 8310 je bia moj nesudjeni mob-bio je jako skupi sad ga zelim moram ga kupiti-dvouim se izmedju Z5-ice i 8310-ice oba su supac
malo ste zabrijali OFF.
moderadori nemojte se i vi za.ebavat sa njima nego po Pravilu Službe.
dobar grah daleko se čuje
si čuo sezame? RADI svoj poso!![]()
...ja sam i za andreu i andreju.....
tomo nemoj da te prestanem simpatizirat. možeš biti samo za andreu. andreja ne postoji. to je vjekina mašta. u kojoj izgledam kao šarplaninac koji stoji na stanici...![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Poslao: Bubbles
on izgleda kao nedoraslo pile u inkubatoru sa žuticom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak izgleda i coma, vidi mu avatar...Poslao: andrea
u kojoj izgledam kao šarplaninac koji stoji na stanici...![]()
![]()
![]()
ma to on mene ima za svoj avatar.....![]()
jel se od mene ocekuje da nesto odgovorim na ove postove
...naravno da ne - kužimo mi tebe...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
coma srećo a nebi ti to sam mogao zaključit? a?
Nemam bas mnogo vremena... Imat cu za tjedan dana toliko vremena da cu vam pobrisati i offtopic i ontopic postovePoslao: whiteboy
si čuo sezame? RADI svoj poso!![]()
btw.
Imamo mi i Super Moderatore![]()
Forumaš godine :)
Bookmarks