pogledajte ovo, ja sam se doslovno usro!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=u4rdl...elated&search=
pogledajte ovo, ja sam se doslovno usro!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=u4rdl...elated&search=
Zadnji uredio RedkinG : 24-11-2006 u 23:20
- Red-Gsm.net -
ma kakvi izvanzemaljci.ako i postoji nekakav oblik zivota izvan zemlje (a ja sam uvjerena da postoji), brijem da bas i nije mal i zelen i putuje tanjurima po svemiru.
Ne kužim što je pjesnik htio reći. Što bi, trebali povjerovati da je ovaj stvarno uhvatio sliku Malog Zelenog. I to za osobnu.Izvorno postao RedkinG
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hm, vjerujem da nije na to mislio.Izvorno postao Moby
Pogledao sam taj filmić već ranije i... Ma vidjet ćete.
Ne želim kvariti iznenađenje.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Nego? Kaži.
Ionako ne znam kakvo je to "iznenađenje".
U Mobisu!
KOJE GLUPOSTI!!!!!! snimka s yutubea je AVION!!!!!!!!!!!
A KAJ SAD TI GLEDAS�
po drugi put gledam i opet sam se uplašioIzvorno postao RedkinG
![]()
- Red-Gsm.net -
E stvarno nisi OKIzvorno postao RedkinG
ipak nekoga to može jako pogoditi pa da i srce mu stane od straha.
Ništa novo već smo se nagledali takvih fora!!!
Ljudi smanjite zvučnike na minimum jer budu vam membrane porikavale.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
salim se samo....vidim da si se uplašioi nije zvut tako jak
...nego da se vratimo ne temu, mislim da ovo nije neka montaža, malo sam gledao i na svim snimkama ide polako, vrti se i onda samo odleti....i vjerujem da nismo sami
- Red-Gsm.net -
pojačajte zvučnike do kraja za bolji doživljaj![]()
Usro sam se![]()
Eto ako uzmete da je svemir star oko 15 milijardi godina,a zemlja nekih 4.5 milijarde onda si zamislite da je svemir postojao vise od 10 milijardi godina dok Zemlja nije niti postojala kao planet.,tesko je vjerovati da nema zivota tamo negdje vani,100 milijardi galaksija,a u svakoj cijelo cudo zvijezdica i mora biti nesto.,a sada jel putuju u tanjurima to je pitanje.,uglavnom ima cijelo cudo tih snimki,jesu mali zeleni ili tajni projekti tko bi znao.,moje je misljenje da rade zajedno![]()
![]()
POTPISUJEM.Nije moguće da smo sami.Izvorno postao Takahara
![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Izvorno postao RedkinG
![]()
![]()
jebote 0:18 je.. mrak.. ja jedini budan.. i ovo pogledam..
Jesam se sasro...
nije ni meni bilo svejednoIzvorno postao prof.Immortalis
slackware user
ja sam bio toliko zamišljen i razmišljo o tome kako kenjaju da su snimili UFO, tako da se nisam baš prepo... a bilo je već sličnih fora...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Koliko sam ja upoznat, izvanzemaljci bi stvarno trebali postojati. To su bića koja su na "višem" nivou svijesti, razmišljanja, razvoja, života općenito.
Ne bih se začudio da su upravo oni - Bog, u kojega vjeruje većina Zemljana.
Zašto baš tanjur? A valjda njihova "tehnika" ne napreduje svakih mjesec dana kao kod nas. Oni su nešto zmislili, ta letjelica zadovoljava njihove uvjete. Ne mora značiti da mi imamo bujnu maštu.
Možda imaju samo takav oblik "letjelice".
U Mobisu!
Pa nije samo tanjur ono sto ljudi snimaju.,recimo ima i oblika cigarete,ili tako nesto izduzeno i jos mnogo raznih oblika,ali tanjur je ipak najzastupljeniji na svim snimkama.,Nesto leti tamo gore,to je sigurno.,a sve i da znaju vlasti to nece objaviti jer su se najvece svjetske sile nakon drugog svjetskog rata slozile da se sa necime takvim ne izlazi u javnost jer bi to stvorilo preveliku paniku gledajuci globalno.,mislim da se toga i danas drze![]()
![]()
onaj youtube video je cista montaza. jos da malo zaplase ljude iskljucili su kameru ko da su ih vanzemaljci ''strefili'' inace, zasto je snimka crnobijela a pise mart 2001? i kako se odjednom pojavi boja? inace da se desilo ovo sto mislim da je, da su vanzemaljci uocili snimatelje, ne bi bili zivi a snimka ne bi dospjela na youtube, na kojem ima puno saljivih klipova. a ovaj drugi... kakav je to japanski klip na kome su amerikanci. usput, citao sam da NASA stvarno cuva ostatke unistenog svemirskog vozila.
edit: video pokazuje da su i nasi preci vjerovali da postoje vanzemaljci:
http://www.youtube.com/watch?v=cz4cUSn2bNE ali ne vjerujem da je to istina.
Nisi me dobro shvatio, ja kazem da je sigurno netko (zapravo vise njih) vidjelo neku letjelicu kad je cijelo pucanstvo gotovo sigurno u to da se radi o obliku tanjura. Nije lako kolektivnu svijest ljudi uvjerit u nesto sto ne postoji, u suprotnom bi svatko letjelicu zamisljao na svoj nacin, jer nasa masta je sklona tome. Ako das zadatak 20 ljudi da nacrta nesto, svatko ce nacrtat na drukciji nacin...zasto smo svi toliko uvjereni da je tanjur ako ga nitko nije vidio?Izvorno postao Moby
Za teoriju o Bogu ne bi rekla...po tome ne postoji ni zivot poslije smrti, osim ako onda ne odlazimo u neku drugu dimenziju![]()
A moja teorija o tome zasto nece doc je da se boje...svi misle da imaju neko mocno oruzje i da bi nas satrali, ali ja mislim da nas gledaju, mozda nam cak i ciraju misli, ovisi koliko su razina iznad nas, da znaju za sve ratove i da smo pokvareni do srzi. Zapravo, mislim da su bolji od nas i nemaju oruzje i da znaju sta bi im napravili na kirurskom stolu da dodu...Jer, zivotinje reagiraju prema instiktu, a mi kao razvijeniji, djelujemo tako da prije malo razmislimo, onda napadamo, onda oni, jos razvijeniji, ne rjesavaju razmirice sukobom, vec diskusijom i dogovorom. Ah, vjecito naivna, kad vec ljudi nisu dobri, nadam se da su svemirci![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
http://rapidshare.com/files/5844621/...aljac.wmv.html
Ovo ste već sigurno vidli,al mi nismo sami niti na zemlji,a kamoli u svemiru![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
A jel me pošteno steplo,skoro mi je jogurt opal i razlil se po tipkovnici.Izvorno postao RedkinG
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Strašno...:bunny:
UUUU jbte!!!Izvorno postao RedkinG
Usr´o sam seala me prepade!
![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
kako sma se zasro... prije toga sam rezo neku mp3-cu i ostali su mi pojacani zvucniciIzvorno postao RedkinG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks