vaaaaaaa mene strah![]()
Preuzeto sa dnevnik.hr
Internetom kruži video zapis snimljen u kolozovu ove godine na kojem se može vidjeti leteći tanjur kako lebdi iznad kineskoga grada Nanjinga i potom uz bljesak nestaje. Da li je snimka autentična ili ne, prosudite sami.
NLO Snimka
što kažete?
p.s. evo i najgledanijih nlo videa sa youtube
NLO
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
vaaaaaaa mene strah![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
vjerujem u ta nlo cuda, negdje mora bit nesto, ali sta se snimaka tice to ne znam prepoznati dali je autenticna ili ne
ma snimka je super...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
WOW! Super su snimke, naravno da je istina!!!![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
joj dajte pa može se danas svašta namontirati na snimku (gledate filmove??)... i još k tome zanimljivo je da imaju baš onakav brod kakvog ga mi zamišljamo... (tanjur)
još sam fali da neko namontira male zelene kak mašu iz broda![]()
Seriously?
Fora su mi te snimke![]()
Izvorno postao Compov
da, zašto tanjur, a ne vilica... Pročitao sam negdje da je zato jer je tako najlakše putovati svemirom...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ma to su oni zeleni sa reklame za žvakače kaj se vrti na hrt.:three:
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Potpisujem ovo... Stvarno je više teško reći šta je montaža, a šta ne... Ovakve snimke vjerujem nije ni tako teško namontirati, pa ni nema tako puno detalja, kad se malo bolje pogleda... A i slažem se s ovim da je zanimljivo kako skoro sve snimke imaju NLO u obliku tanjura... Ne znam, ne mogu ulaziti u autentičnost snimaka, nisam expert, ali uvijek gledam s te strane da je to lakše namontirati nego baš snimiti pravi NLO...Izvorno postao Compov
Ne vjerujem dok sam ne vidim.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ne vjerujem da smo sami u svemiru.Nečeg ima negdje vjerojatno,samo je pitanje gdje i koliko daleko![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
ovo tu su sve ameri....![]()
Slično i ja mislim. Nekako me se ne da uvjeriti.
IAKO-pogledajte usporedbe ovih snimki NLO-a u New Yorku i u Bugarskoj.
Svima je slično da "tanjuri" lebde, i da se vrlo brzo gibaju kroz zrak, a o tome sam slušao u mnogim znanstvenim emisijama (nama ljudima to je nepojmljivo jer bi svi mi poginuli da se nešto "takvo" giba tolikom brzinom).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
pogledajte ovo, ja sam se doslovno usro!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=u4rdl...elated&search=
Zadnji uredio RedkinG : 24-11-2006 u 23:20
- Red-Gsm.net -
ma kakvi izvanzemaljci.ako i postoji nekakav oblik zivota izvan zemlje (a ja sam uvjerena da postoji), brijem da bas i nije mal i zelen i putuje tanjurima po svemiru.
Ne kužim što je pjesnik htio reći. Što bi, trebali povjerovati da je ovaj stvarno uhvatio sliku Malog Zelenog. I to za osobnu.Izvorno postao RedkinG
![]()
U Mobisu!
Hm, vjerujem da nije na to mislio.Izvorno postao Moby
Pogledao sam taj filmić već ranije i... Ma vidjet ćete.
Ne želim kvariti iznenađenje.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Nego? Kaži.
Ionako ne znam kakvo je to "iznenađenje".
U Mobisu!
KOJE GLUPOSTI!!!!!! snimka s yutubea je AVION!!!!!!!!!!!
A KAJ SAD TI GLEDAS�
po drugi put gledam i opet sam se uplašioIzvorno postao RedkinG
![]()
- Red-Gsm.net -
E stvarno nisi OKIzvorno postao RedkinG
ipak nekoga to može jako pogoditi pa da i srce mu stane od straha.
Ništa novo već smo se nagledali takvih fora!!!
Ljudi smanjite zvučnike na minimum jer budu vam membrane porikavale.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
salim se samo....vidim da si se uplašioi nije zvut tako jak
...nego da se vratimo ne temu, mislim da ovo nije neka montaža, malo sam gledao i na svim snimkama ide polako, vrti se i onda samo odleti....i vjerujem da nismo sami
- Red-Gsm.net -
pojačajte zvučnike do kraja za bolji doživljaj![]()
Usro sam se![]()
Eto ako uzmete da je svemir star oko 15 milijardi godina,a zemlja nekih 4.5 milijarde onda si zamislite da je svemir postojao vise od 10 milijardi godina dok Zemlja nije niti postojala kao planet.,tesko je vjerovati da nema zivota tamo negdje vani,100 milijardi galaksija,a u svakoj cijelo cudo zvijezdica i mora biti nesto.,a sada jel putuju u tanjurima to je pitanje.,uglavnom ima cijelo cudo tih snimki,jesu mali zeleni ili tajni projekti tko bi znao.,moje je misljenje da rade zajedno![]()
![]()
POTPISUJEM.Nije moguće da smo sami.Izvorno postao Takahara
![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Bookmarks