onaj ne radi, a onaj di moraš imat icq šifru to neznam
kolko ja vidin nikome ne radi
Hell Ain't A Bad Place To Be
onaj ne radi, a onaj di moraš imat icq šifru to neznam
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
koju icq šifru je li svoju ili?
Hell Ain't A Bad Place To Be
neznam. valjda. ja je nemam
zahvaljujem na programu. provat cu ovaj sa sifrom u petaQ pa cu vam javit
šta nemožeš pre?
...he, he, he...
Ima pravde...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Poruke na serveru čekaju 7 dana i u to sam siguran jedino kada kao sto ste rekli ne stavite blokadu za dolazne sms poruke
Meni program isto neradi a ovaj preko icq nisam jos isprobao.
dmi a sta ako mene ili nekoga bližnjega meni netko gnjavi sa porukama. Ne da cu mu poslati te poruke nego ću mu svakih tjedan dana poslati milijun poruka pa nek on stavlja koliko hoće blokada ali sam siguran da se više neće koristit normalno porukama
Mostovi okruga Peščenica
jesi siguran da je tako kod obadva operatera?
e700
ups greska, ja mislim da icq nemoze slat na vip
...promjeniš broj; odgovoriš na broj koji šalje; nazoveš službu za korisnike; podigneš građansku tužbu protiv nepoznatog počinitelja - u biti sve što je legalno...Poslao: marijo
Poruke na serveru čekaju 7 dana i u to sam siguran jedino kada kao sto ste rekli ne stavite blokadu za dolazne sms poruke
Meni program isto neradi a ovaj preko icq nisam jos isprobao.
dmi a sta ako mene ili nekoga bližnjega meni netko gnjavi sa porukama. Ne da cu mu poslati te poruke nego ću mu svakih tjedan dana poslati milijun poruka pa nek on stavlja koliko hoće blokada ali sam siguran da se više neće koristit normalno porukama
Poslati milijun poruka nema smisla (makar bi ti to trebao znati) jer kad se napuni spremnik s porukama na mobu, ostalo čeka na serveru i ujedno ga opterećuje...
Znaći ukoliko je netko toliko blesav da vas uznemirava isto tako zna isključiti mob ili si kupiti novi broj...
prova sam i neradi ni ovaj drugi
Hteo bih najpre sve da pozdravim, da pohvalim admine sajta, obozavam forume i mislim da je to najbolji nacin ucenja na netu. Lep provod svima.
Hteo sam da pitam da li neko zna gde mogu da nadjem sms bomber ili neki drugi program sa kojim cu uspeti da ucutkam nekoga idiota.
Naime radi se o tome da vec puna dva meseca dosadjuje mojoj devojci, nije ni u tome problem sto je cima neko sto joj salje poruke jako bljutavih sadrzina,
probao sam da se zalim i operateru medjutim kao i sve u ovoj zemlji ne funkcionise. Bio bih vam jako zahvalan na pomoci.
Moj mail je
Zadnji uredio Sljaka : 21-02-2006 u 17:26
pa kad svima djelite udjelite i meni na
Zadnji uredio Sljaka : 21-02-2006 u 17:25
http://www.dnif.de
ajte i meni
Zadnji uredio Sljaka : 21-02-2006 u 17:25
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
S obzirom da korištenje SMS bombera nije baš u potpunosti legalno. Isto tako s obzirom da nitko ne može dokazati da ga namjerava koristiti isključivo u dobre namjere (btw. put u pakao popločen je dobrim namjerama) i da nemam namjere dopustiti širenje stvari koje mogu bilo kome na bilo koji način naštetiti, ova tema je
Svi mailovi u temi su obrisani.
Zadnji uredio Sljaka : 21-02-2006 u 17:29
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks