te stvari i jesu zakonski kažnjive... Pogotovo ako neovlašteno koriste npr. VIP gateway server ili sl.
...malo mi ovo nije etično - jer ako nekom imaš nešto reći to mu i reci a ne na ovaj način...
Ovakve bi stvari najoštrije sankcionirao...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
te stvari i jesu zakonski kažnjive... Pogotovo ako neovlašteno koriste npr. VIP gateway server ili sl.
maraschino - PTICICA
coma, ajd i meni posalji molim te...
to je samo za arhivu..., neka te ne muci savjest dmi!
daj mi mejl
pa to se ni ne radi zato kaj nekog ne voliš, nego zato kaj ga voliš i baš se želiš našaliti s njim...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni niš nije došlo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ako si gladan pojedi nesto
Ni meni nije ništ došlo....
Možda iskon šteka.....
Daj pošalji na stanko.vincek@vz.hinet.hr
Kaj je sigurno, je sigurno!!
Hvala!
ma nije on niti poslao ništa!
easy@net.hr
daj posaljite mi vise, netko, pliz
easy, ja sam ti poslao još jučer.
pogledaj mail!!
maraschino - PTICICA
neka neko meni pošalje plizzzzzzzzzzzz
Hell Ain't A Bad Place To Be
sorry decki, ja sam u frci sa vremenom dodjem na net samo na kratko budem vam sutra poslo!
...ma ne mući mene savjest nego mi je to u rangu sa spamom a to me totalno izluđuje...Poslao: vrag
coma, ajd i meni posalji molim te...
to je samo za arhivu..., neka te ne muci savjest dmi!
![]()
e sorry dugo me nije bilo zbog posla daj neka mi netko pošalje na marijop@net.hr. Hvala svima
Mostovi okruga Peščenica
od kad sam otkazao mejl sa @zg.TEL.hr nije mi NITI JEDAN spam došao... preporodio sam se...Poslao: dmi
...ma ne mući mene savjest nego mi je to u rangu sa spamom a to me totalno izluđuje...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...mogao si ga jednostavno zamjenit' (ili jesi)...
Otkad se mjenjalo ono hinet u htnet na toj mail adresi skoro i nemam prometa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma po defaultu su ti aktivne sve tri domene, a spam mi je skroz dolazio na ovu zg.tel.hr jer je valjda predugo u opticaju (valjda od 1995) a tad sam još bio klinac i davao sam mejl svakoj gluposti koja bi ga zatražila... sad sam ga deaktivirao (nema više mogućnosti ponovne aktivacije) i ostali su mi aktivni ovi s zg.hinet.hr i zg.htnet.hr... frednove sam obavjestio da više ne šalju na .tel domenu i to je to... stvarno sam sretan sad...
ko mladi majmun!
WB daj mejl
aha, pa da me pretplatiš na sva ona spam sranja.. imaš jedan onako više javni na mojoj stranici o T68i u potpisu klikni na link i na dnu stranice ti je mejl... (uh što kompliciram, mogo sam ti ga jednostavno poslat
)
došlo mi je...!
''Upozorenje : korištenje programa koje nije u skladu s licencom je kažnjivo,
prema tome ovo koristite na vlastitu odgovornost. Pošto je legalnost samog
SMS Avengera upitna jer koristi VIPov SMS gateway, pripazite s korištenjem
samog programa.''haaaaaaaaaa
daj neka mi to cudo ipak neko posalje na jebakooo@yahoo.com
DA LI VAM RADI???
Forumaš godine :)
bu mi netko poslao daj te plizzzzzzzz ljudi. da isprobam.
mail je marijop@net.hr
Pliz ljudi bilo tko neka mi pošalje
pozdrav
Mostovi okruga Peščenica
Bookmarks