Ukratko krepao je... sad sto je tocno krepalo to ce ti rec u Mobisu ili ako zelis jeftinije proc, odi Mar00n-u na Malsenici.
I sto je cudno ako ukucas *#06# da ti pokazuje serijski broj?? Pa to i je kod za serijski (IMEI) broj mobitela...
prije godinu dana mi je dotična nokia crkla, pa evo da pokušam viditi tu ako neko zna u čemu je problem. naravno, to se desilo 2 mjeseca nakon isteka garancije. počela se gasiti sama od sebe, e da bi onda jednom kada sam je upalio pisalo "sim ne vrijedi", kao da se stavi nevažeća kartica u kodirani mobitel. mobitel je kupljen posebno, tj nije kodiran bio nego original. probao sam stavljati druge kartice, ali uvijek isto. volio bi da proradi jer imam neke poruke unutra...
e da, kada utipkam *#06#, pojavi se Serijski broj ??????????????4
Ukratko krepao je... sad sto je tocno krepalo to ce ti rec u Mobisu ili ako zelis jeftinije proc, odi Mar00n-u na Malsenici.
I sto je cudno ako ukucas *#06# da ti pokazuje serijski broj?? Pa to i je kod za serijski (IMEI) broj mobitela...
da pa znam, ali meni napise da je serijski broj ??????????????4Izvorno postao 2Good4You
umjesto brojeva, serijski broj mu je 14 upitnika i jedna četvorka![]()
Bookmarks