ja kliknem na Spremljeno u privremenu memoriju
Ovo je vjerojatno trebalo ići u neki podforum za računala, ali nisam našao gdje, pa ako modovi misle da ga treba premjestiti, premjestite ga.
Radi se o sljedećem-naime svi mi koristimo Google search. E, sad, npr. meni treba samo jedan odlomak ili možda i manji dio teksta, slika i sl., a Google mi otvori neku stranicu od 30-ak pages. Sad, moram do sat vremena provesti dok (AKO) nađem ono što me zanima. Npr, traženo se nalazi na 18. str.
Pitanje-postoji li ikakav način da mi Google npr. boldano označi dio koji tražim ili ne?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja kliknem na Spremljeno u privremenu memoriju
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Hm, zar ti ne bi pomoglo jednostavno Ctrl + F, odnosno Edit -> Find in this page u Firefoxu te ukucavanjem nekoliko riječi iz traženog odjeljka će ti ff jednostavno skočiti na traženi pojam, ako ga ima na stranici... Ako ga nema riješio si se dileme. Također označavat će ti nađene pojmove ODMAH kako ih pišeš pa možeš jednostavno i pratiti ima li štogod blizu traženog pojma. Ili upišeš 1 riječ iz odlomka (u FF moraš paziti da se poklapa razmak riječi odnosno mora biti TOČNA fraza koju traži) pa onda nakon jedne pronađene riječi sa enter pregledati nabrzinu sve gdje je ta riječ označena.Izvorno postao Moby
To je inače moj sistem pretrage, najčešće radim po principu jedna riječ pa enter dok ne naletim na nešto zanimljivo...
Možeš i kliknuti na kvačicu highlight all pa će označiti sve nađene pojmove na stranici i onda samo scrollaš.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Hvala, frende. Ni na kraj pameti mi nije palo!Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks