Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Google search

Ovo je vjerojatno trebalo ići u neki podforum za računala, ali nisam našao gdje, pa ako modovi misle da ga treba premjestiti, premjestite ga.
    Radi se o sljedećem-naime svi mi koristimo Google search. E, sad, npr. meni treba samo jedan odlomak ili možda i manji dio teksta, slika i sl., a Google mi otvori neku stranicu od 30-ak pages. Sad, moram do sat vremena provesti dok (AKO) nađem ono što me zanima. Npr, traženo se nalazi na 18. str.

Pitanje-postoji li ikakav način da mi Google npr. boldano označi dio koji tražim ili ne?
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja kliknem na Spremljeno u privremenu memoriju
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby
    Ovo je vjerojatno trebalo ići u neki podforum za računala, ali nisam našao gdje, pa ako modovi misle da ga treba premjestiti, premjestite ga.
    Radi se o sljedećem-naime svi mi koristimo Google search. E, sad, npr. meni treba samo jedan odlomak ili možda i manji dio teksta, slika i sl., a Google mi otvori neku stranicu od 30-ak pages. Sad, moram do sat vremena provesti dok (AKO) nađem ono što me zanima. Npr, traženo se nalazi na 18. str.

Pitanje-postoji li ikakav način da mi Google npr. boldano označi dio koji tražim ili ne?
    Hm, zar ti ne bi pomoglo jednostavno Ctrl + F, odnosno Edit -> Find in this page u Firefoxu te ukucavanjem nekoliko riječi iz traženog odjeljka će ti ff jednostavno skočiti na traženi pojam, ako ga ima na stranici... Ako ga nema riješio si se dileme. Također označavat će ti nađene pojmove ODMAH kako ih pišeš pa možeš jednostavno i pratiti ima li štogod blizu traženog pojma. Ili upišeš 1 riječ iz odlomka (u FF moraš paziti da se poklapa razmak riječi odnosno mora biti TOČNA fraza koju traži) pa onda nakon jedne pronađene riječi sa enter pregledati nabrzinu sve gdje je ta riječ označena.
    To je inače moj sistem pretrage, najčešće radim po principu jedna riječ pa enter dok ne naletim na nešto zanimljivo...
    Možeš i kliknuti na kvačicu highlight all pa će označiti sve nađene pojmove na stranici i onda samo scrollaš.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Hm, zar ti ne bi pomoglo jednostavno Ctrl + F, odnosno Edit -> Find in this page u Firefoxu te ukucavanjem nekoliko riječi iz traženog odjeljka će ti ff jednostavno skočiti na traženi pojam, ako ga ima na stranici... Ako ga nema riješio si se dileme. Također označavat će ti nađene pojmove ODMAH kako ih pišeš pa možeš jednostavno i pratiti ima li štogod blizu traženog pojma. Ili upišeš 1 riječ iz odlomka (u FF moraš paziti da se poklapa razmak riječi odnosno mora biti TOČNA fraza koju traži) pa onda nakon jedne pronađene riječi sa enter pregledati nabrzinu sve gdje je ta riječ označena.
    To je inače moj sistem pretrage, najčešće radim po principu jedna riječ pa enter dok ne naletim na nešto zanimljivo...
    Možeš i kliknuti na kvačicu highlight all pa će označiti sve nađene pojmove na stranici i onda samo scrollaš.
    Hvala, frende. Ni na kraj pameti mi nije palo!
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Super Search (google)
    By Bronth in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 09-08-2007, 16:23
  2. Google problem
    By danijel_13 in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 22-08-2005, 16:04