Bilo je čestih problema sa promjenama softvera na v3i. Verzije ispod B5 (dakle B4.xx) nisu dozovljavale upotrebu callerID slika i melodija zvona sa TF kartice nego samo one spremljene u mobu.
Onda se pojavio B5.10R koji je nekima radio ok (manji broj ljudi) a većini je radio probleme osim ako je bio u kombinaciji sa svojim originalnim flexom. No, taj je flex imao i Vodafone-branding pa nije bio popularan, i ekipa se držala famoznog D&G v2 firmwarea (B4.85R).
Pojavile su se i dvije varijante R4441_ softvera, koji su se pokazali čudni (rađeni su za kinesko tržište), a jedina stvarno vidljiva dobra stvar je kvalitetniji radi fotoaparata (nešto bolje slike). Drugi R4441E_ se pojavio relativno nedavno, i navodno ima EDGE support (zato onaj "E" u imenu). No, problem je što ga se vrlo teško da skinut s moba (mislim da se i ne da doma radit, bez CLIP.a) a taj navodni EDGE nikad nije dokazan. Dapače, negdje u Motorolinim manualima je spomenuto kako chip na v3i nije dovoljno jak da bi podržavao EDGE.
Tada se pojavio 3DR koji je radio neke čudne stvari sa displayem: kad je bio u stand-by pa se kliknuo "meni" kao da se slika potamnila. A kad je izlazio iz menija u stby, kao da se slika "posvijetlila".
I konačno se pojavio 3DR kao monsterpack, dakle sa svojim flexom, i taj radi kako treba. Barem meni
Download, zasad, samo na planetmotox, a uskoro će se i kod nas pojavit (kad se nađe malo mjesta)

Odgovori uz citat
Bookmarks