Hm, meni ne radi.
Javlja "Command error".
EDIT: sad sam gledao originalni forum, cini se da mnogima ne radi...Tja.
Za one koje zanimaju neki podaci o mreži, na k750 i w800 može se aktivirati skriveni netmonitor, odnosno TechMode, kako ga SonyEricsson zove.
Potrebno je utipkati *585*0000# i pritisnuti "Send" ili "Poslati". Pojavljuje se prozorčić koji kaže da je TechMode aktiviran, i u meniju Podešenja -> Povezivanje -> Mobilne Mreže možete naći novu stavku "TechMode".
Značenje pojedinih parametara pogledajte u topicu na se-nse forumu:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=5076
Hm, meni ne radi.
Javlja "Command error".
EDIT: sad sam gledao originalni forum, cini se da mnogima ne radi...Tja.
Zadnji uredio ravilov : 23-11-2006 u 17:20
Ne znam zašto negdje radi a negdje ne, meni na k750 s w800 firmwareom R1BC002 radi, i probao sam na još jednom normalnom k750 sa R1N035, isto radi.
Da, tko ce ga znati.
Probao sam i varijantu *585*0000 (dakle bez # na kraju) kako su predlozili tamo na forumu, isto ne radi. Krene zvati kao da je to broj, i naravno kaze Number error.
A što se s tim postiže?
meni radi
ima jos tko kakav skriveni trik za k750?
Izvorno postao konan1
i mene zanima što se dobiva sa time?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
vidis tocno kanal na koji si spojen, kao i alternativni kanal, pa onda oznaku stanice, pa onda jos neke stvari, na linku gore imas sve objasnjeno, fora ako nista drugoIzvorno postao S.Silva
Tako je. Ako ste ikad vidjeli netmonitor na Nokiji trebali bi se odmah snaci.Izvorno postao turando
![]()
meni radi na k750i cid49
da mi' baba muško, zvala bi se duško!!!
ali to dosta baterije uzima?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Meni takodjer radi (Vodafone R1CA021) na bilo koji od dva nacina aktiviram. Makar ne vidim neke koristi od toga...
Ne bi trebalo. Mobitel ionako prati sve te parametre (mora, to mu je osnovna funkcionalnost), a sa ovom opcijom ih samo ispisuje.Izvorno postao S.Silva
Bookmarks