Jel zna netko gdje ima najnoviji tom tom 6.xxxxxxxxx za n70 ?
hvala
Jel zna netko gdje ima najnoviji tom tom 6.xxxxxxxxx za n70 ?
hvala
6ica ne radi na n70.... samo 5ica (mislim da zadnja verzija 5.202)Izvorno postao medvjed
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Dajte molim, ako je netko iz ZG uspio instalirati Tom Tom na N70 da mi se jav! Potrebno mi je hitno, jer bi ovaj tj. trebao to iskoristiti u Becu da ne lutam tim nemalim gradom!!!
Skinuo sam nekoliko verzija Tom Toma , karti i glasova , ali ni jednu ne uspijevam pokrenuti ni na kakv nacin!!!!
Izvorno postao mach
Sto te tocno muci imas gore link za zadnju verziju TT 5.202 i imas link za sve glasove i mora raditi sto posto.A evo ti link za kartu austrije.
![]()
http://www.megaupload.com/?d=JC0CVJ84
evo neko je trazija link
tu je hrvatska
http://rapidshare.de/files/33919165/...e-Map_v608.zip
skinem tih 170MB i prebacim na mob i onda mogu gledat na mobu karte??Izvorno postao vedran/st
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
prebacio sam na n73 (na karticu)tomtom 520east.eur.map v608,ali ništa.Jel n73 ne podržava instalaciju tomtom 520east.eur.map v608?
Zadnji uredio kroata : 13-12-2006 u 21:00
Zna li netko kako instalirati tomtom 6 na p990i?
Ja sam probao po uputama ali nisa od toga.
Raspakira se i svi direktoriji koji dodju s TomTom-om se iskopiraju u Root memory stick-a. Kad se telefon boota pita dal zelis instalirati TomTom, stisnes yes i on se instalira (tak je barem meni bilo). Nakon instalacije stavi shortcut u Tools odakle se moze pokrenuti aplikacija. Pri prvom pokretanju pita za registraciju mape pri cemu se izgenerira registracijski kod na nacin na koji je objasnjeno (u command promptu se upise ime reg.key-a_ime mape.mid, pri cemu pita za identifikacijski broj te izgenerira kljuc koji se upise u TomTom)
Nakon toga bi stvar trebala funkcionirati. Meni je sve proslo iz prve na nacin na koji je opisano na raznoraznim site-ovima na netu i stvar radi bez problema.
Zanima me dal je netko mozda probao TomTom sa nekim bluetooth GPS recieverom i kako to radi?!
Pozdrav...
Izvorno postao bubAmeZhivot
a jel karte sa 6ice rade na 5.202?
Karte su iste samo sestica je za instalaciju noviju generaciju Symbiana!!Izvorno postao medvjed
Bookmarks