Zasto je karta Hrvatske tako lose napravljena. Ja se nalazim u Puli i fali 50% ulica ili ja imam stariju verziju karte.![]()
Zasto je karta Hrvatske tako lose napravljena. Ja se nalazim u Puli i fali 50% ulica ili ja imam stariju verziju karte.![]()
Nov sam u tome.Jel mi može neko objasnit kako da skinem tomtom ,jel u njemu i karta hrvatske, jel to krekano, kako se instalira, ,, neznam više šta da pitam. Sa kojeg linka se skida itd.
mobitel je n80
Molim vas za pomoć
Nije uopce tesko odi na dotsis.com registriraj se nista ne kosta. Tamo imas sve sto se tice TToma ,mapa i citavog gps-a. U mapi istocne evrope se nalazi i Hrvatska sve si skines sa neta instaliras i to je toIzvorno postao kroata
![]()
![]()
Skinuo sam nešto(tomtom 520east.eur.map v608).Jel treba bit neka datoteka s oznakom .sis. Jel to sve preselim na karticu?
da i ja odmah pitam.
kolko taj tomtom ima MB? i jel treba koristit internet na mobu da bi se koristila karta??
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Izvorno postao marq
Sam tom tom nije tezak i ne radi preko interneta nego trebas ima ti gps skojim se spojis preko blututa. Memoriju ti zauzimaju mape najvise trbas minimum 500MB do jednog gigabajta ako zelis vise mapa.![]()
To bi trebalo biti to sada samo trebas instalirati na telefon. Moras samo prebaciti u telefon preko blut. ili preko kabla. Daj mi molimte link od mape v608 jer je to nova a ja je trazim vec par danaIzvorno postao kroata
![]()
Izvorno postao kroata
Zaboravi sam ti reci normalno dobijes u rar.ili zip. fajlu koje prvo morasraspakirati i onda imas unutra sis. fail![]()
Vjerojatno je bilo već nekoliko puta, ali molim vas da mi netko objasni kako više da si to prebacim na mob, ako ga imam zararanog (tomtom v.6010) i kad ga otpakiram, dobijem hrpetinu foldera i file-ova... Već duže vrijeme pokušavam sam smisliti kako, ali glupi mozak nikad niš pametno da smisli![]()
dal to radi na ngage?
Da li je neko isprobavao tomtom na 3650 ili 6600? nemam dosta veliku karticu da isprobam, a ne da mi se bzvze kupovati ako nece raditi.
3650 najvjerojatnije nece raditi jer ima premalo memorije, 6600 bi mogao, najbolje da ti potvrdi netko ko je isprobao
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks