motor
1.9tdi sa 130ks je prvise konja za tu kubikazu i ako izdrzi 100 000km da ne rikne turbopunjac super. (zato su u novom golfu smanjili snagu na 105ks)
dobra stvar je sto malo trosi.
-jedna poznanica ima fabiu rs, a inače se bavi rally trkama i prošla je već gro kilometara s njom i kaže da nikada nije imala problema
upravljac i ovjes, uzas zivi koji necu komentirati..
unutrasnjost, spartanska.. jedino lijepa sjedala.
-unutrašnjost sam vidla i sviđa mi se, dojam kad sam sjela je bio zadovoljavajući
za te pare kupis octaviju 1.9tdi sa 105ks i svom opremom..
za te pare kupis puta sport sa 130ks koji je novi model, puno sigurniji, puno ljepsi, puno kvalitetniji..
za te pare kupis clia sport sa 2.0 benzin sa 200ks..
-Octavia mi se ne sviđa jer volim manje aute...Punto???nebi hvala...Clio sport? Sve super sve pet, ali potrošnja...hm, ne hvala...
i da ti ne nabrajam dalje, evo recimo da svi sportski auti brzo gube na cjeni, ali ta fabija za dvije godine ce vrijediti max 10eura. To nije pametna investicija i tocka.
-možda, ali meni se sviđa
ps, vjeruj mi lijepo ces se voziti u modelu koji uopce vise nije fora (na trzistu je barem 3godine) i koji nema ni sigurnosti kao nova vozila, nit lezi na cesti kao nova vozila.. vjeruj mi, to znam.
-ova cura koja inače vozi brzo i zna šta kupuje kaže da dobro drži u zavoju, a ona se barem razumije u to
ako imas 140 000 kuna ne znam tko te samo nagovorio za to.. taj pojma nema!
-nije me nitko nagovorio nego mi je dečko sugerirao jer je imao Fabiu TDI i vozio je i RS, a inače se razumije u automobile i slaže motore...
jenda bitna stvar je..
ako prelazis manje od 15 000 km godisnje NE ISPLATI se nikako kupavati dezel, nego samo benzinca. i to je prva stvar koju trebas odluciti, benzin ili diesel?
-volim se dosta voziti tako da sam odlučila uzet dizelaša, ali turbodizelaša koji ide...
drugo bitno, rekla si da zelis gradski auto.
treba li to biti jurilica ako je samo gradski auto?
-DA treba
cetvrto, koliko novaca imas za auto? to je jako bitno znati da ti se ne dogodi kako previse zagrizes na nesto sto si ne mozes priustiti..
-imam dovoljno za RS
eto, toliko od mene
idem hladiti prste u vodi od tipkanja

Bookmarks