Sad.. GTC ti je više u cjenovnom razredu SX4 nego Swifta.. Da pitam ovako: do koje cijene računaš?
Sad.. GTC ti je više u cjenovnom razredu SX4 nego Swifta.. Da pitam ovako: do koje cijene računaš?
Do nekih 110.000 kn
a ne isplati ti se cekati fabiju..
jer ces cekati makar godinu dana (pa onda onije odmah dobro kupovati jos godinu dok se ne rjese djecje bolesti i dok ne pocnu prvi popusti), a i cijena ce po mojoj procjeni biti kao roomster sto bi reklo od 12 eura pa na vise.
ti auti koji te zanimaju se vec dosta voze po nasim cestama pa pitaj u salonima (ili neke poznanike) da li imaju koje testno vozilo da osjetis kakva je voznja.
onda ces se lakse odlucitii da, na malim autima zaboravi automatske mjenajce, jednostavno su preskupi ako nesto ode, najcesce trzaju, jos ih doplatis masno, i naravno auto vise trosi i losije ide.
najbolje je sto s niti jednim od navedena 3 ne mozes promasiti![]()
Zadnji uredio mmiillee : 04-12-2006 u 13:45
Hvala svima na savjetima, al odlučila sam i nije niti jedan od navedenihnego sam se odlučila isprsit
i uzet Škodu Fabiu RS TDI 1.9, jest da dođe 139000, ali sportski auto ima sve i isplati se to uzet.
I to ću na proljeće uzimat. Još jednom VELIKO HVALA!
![]()
zanimljiva odluka..
po meni je to promasena investicija zbog puno razloga
sretno s kupovinom
Zadnji uredio mmiillee : 04-12-2006 u 18:32
Nije promašena investicija jer znam nekoga tko posjeduje isti već dulje razdoblje i preispitala sam sve kaj se moglo preispitati.Izvorno postao mmiillee
A da ne govorim da auto ima SVE i Škode, a pogotovo turbo dizelaši drže cijenu kada ću ga prodavati.
ti se šališ,jel tak?Izvorno postao Mobyfan-ica
ako se sali onda je sala jako dobra..
ako se ne sali, onda je situacija ozbiljna![]()
Normalno da se ne šalimNakon dubokoumnog razmišljanja
došla sam do zaključka da je to auto za mene
I nakon naravno isprobavanja dotičnog
![]()
Zašto bi se šalila?Izvorno postao smogovac
![]()
Onda? Kaj nitko niš nema za reć o Fabiji RS?![]()
Bookmarks