Polo nikako!
Polo nikako!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zasto? ima frend polo, i mamin kolega. ovi noviji modeli. jedan je benzinac drugi dizel. vozio sam se u oba i super. nema prituzbi na auto.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Više razloga.Izvorno postao flOorKilla
Pitaj ih samo kakav je postupak mijenjanja žarulje.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hm ipak je to VW, ima pocinčanu karoseriju i ok je, al nekako mi je draži SX4 neznam...
Ovo je upravo jedan od razloga. Puno love za ništa. Skupe nadoplate. Kvaliteta upitna u zadnjih x godina. Nije VW više što je nekad bio, ali teško je to našem narodu u glavu utuviti. Pogledajte samo hard-test golfa u auto klubu, od pucanja kvake na vratima, do spigavanja podvozja na običnim cestama...Izvorno postao Mobyfan-ica
pa sad, otezana zamjena zarulje ipak nije razlog da ne kupis taj auto.. mislim nije presudno...
po meni je recimo minus, dosta konzervativan tj. pre ozbiljan izgled, tu je ovaj suzuki sx definitivno u prednosti jer bas fora izgleda.
da ja sebi kupujem, vjerovatno bi se odlucio za sx. za polo bi se odlucio jedino u onoj sportskoj izvedbi.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Čuj odlazak u servis koji mora skidat masku i cijeli far samo radi izmjene žarulje, i tako svaki put kad ona pregori, meni je bome dobar razlog... no nije presudan.Izvorno postao flOorKilla
a mozda najbolje da ubodes nekog mercedesa![]()
na pocetku su bila amo dva u igri, evo ih sad milijun
od tih malih evo omentar za svakoga
corsa, super i sve 5, samo ako hoces normalno opremiti cijena ode u nebesa i za te pare se kupi astra
punto, mozda o njemu isto trebas razmisliti, 1.4 16v
yaris, premal i skup, ali kvalitetan
clio, popljuvali su ga na testovima i previse je izvikan i osobno mi se ne svidja..
sx4, cini mi se ok ali to nije u klasi kao i ovi ostali..
za njega vrijedi slicno sve pozitvno kao i za swifta, ali kolkiko sam pratio razvoj svifta njemu su puno dali na vaznosti i jako je dugo bio koncept..
tako da bi se ja osobno radije odlucio za swifta.
polo, ako uzimas onda 1.4 benzin se 75ks ovaj diesel nije dobar jer ima 3 cilindra (usteda novaca) i on je ok ali uskoro dolazi novi model..
napomena, za pola godine stize i nova fabija koja slicno izgleda kao swift..
uglavnom, od svega ovoga ja isto ne znam sto bi odlucio..
a sto kazes na astru gtc 1.4? nije ona bezveze toliko dobro prodavan auto
dobijes najvise auta za ok cijenu
ijao sad imam kaj za razmišljati, koliko izbora da ti se smuči
Znam da Yarisa, Puntača i klitača neću, a ovi svi drugi dolaze još u obzir...ma da dolazi nova Fabia? Hm...
Mada SX4 i Swift su najbliži po odluci.
Barem nije ko na C3-u jednostavan postupak, ali pregori svaki drugi dan i u servisu niko ne zna zasto, ne znam ni sta je bilo s tim na kraju, znam da smo ih jedno 5 promjenili... I da, jednom dam na C5 sajbi vidla natpis, nesto tipa: "Nemojte nikad kupit ovaj auto, kostao je "tolko i tolko", a pokvarilo se...(slijedi dugacak popis kvarova) i sve skupa je kostalo vise nego sam auto", Eto, veliko NE Citroenu od mene!Izvorno postao whiteboy
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
da slozio bih se s tobom, nazalostIzvorno postao Peky
nije puno bolje ni kod ostalih francuza..
Bookmarks