207 sport pack imas jos samo jedan na lageru ( na akciji mistral ), ako se ne varam i to je bijeli.Ja sam ga mislio uzeti ali mi nisu dovljno ponudili za moj stari autoIzvorno postao Mobyfan-ica
pa sa odustaoi uzeo jedan drugi auto
![]()
207 sport pack imas jos samo jedan na lageru ( na akciji mistral ), ako se ne varam i to je bijeli.Ja sam ga mislio uzeti ali mi nisu dovljno ponudili za moj stari autoIzvorno postao Mobyfan-ica
pa sa odustaoi uzeo jedan drugi auto
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bila sam danas u Citroenu i vidjela C2 VTR 1.6i 16V, 110ks![]()
![]()
i naravno zaljubila se odmah tako da mislim da ću ipak taj uzeti, stvarno izgleda jebeno...cijena mu je kao i Swift sa full opremom s tim da i ovaj ima full opremu, sensodrive mjenjač, 16'' felge, klimu, putno računalo, ma sve
![]()
![]()
bravo... glavno da se nije smijelo pricat o drugim autima...![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
he heIzvorno postao flOorKilla
vidiš nikad neznaš...ma smijete pričati samo dajte prijedloge ionako još ništa nije odlučeno iako sam jako blizu odluke sada.
![]()
Jooooj, ne Citroen, to je sranje o kojem sam pricala da ga imamo, tj, tocnije C3, iako ne znam nikog drugog tko ga ima da bi mogla usporedit dal i drugi imaju tolikih problema, ali mi stvarno nismo imali srece...i da, nema mjesta otraga kad se vozis moras na stranu noge drzat, a C2 je jos manji od C3-a...Ne znam, tesko je rec kad ne znam vise ljudi, ali osobno iskustvo je koma...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
reci cu samo par mana za citroen..
brze mu pada cijena, vise goriva trosi, manje mjesta, ubrzo skripi kokpit, a kad se pocne kvariti onda ce ti se poceti dizati kosa na glavi..
zamisli da ti ode nesto na tom mjenjacu, sto se dogadja, izula bi se fino..
uglavnom, to je auto koji je manje kvalitetan i dosta manje funkcionalan od swifta s 5 vrata..
jedina prednost je sto bolje ide jer ima jaci motor..
i ako ga mislis prodavati nakon npr. dvije godine onda ok, a ako ga mislis duze voziti bolje nemoj kupovati.
pricekaj prvi mjesec iduce godine da kupis auto jer ti se poslije kad prodajes racuna pod godinu mladji
jedino ako ti ne daju neki jako dobar popust
eh da.. skroz sam zaboravio komentirati tip c2
puno je bolja opcija 1.6 vts, sa obicnim mjenjacem i 122ks
usput, dosta toga je na njemu poboljsano, upravljac, kocnice....
sve u svemu, bolji vozacki auto koji daje vise uzitka u voznji i za klasu bolje ide![]()
Lijep izbor...da sam mladji i ja bih ga izabrao, jos u ovoj crnoj boji![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks